Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haijkjajaja

Ile na stanowisku Specjalista ds. sprzedazy w branzy IT??

Polecane posty

Gość haijkjajaja

Witam mam pytanie.. Chce zmienic prace, i rozmawiam z pewna firma w branzy IT, mam 3 letnie doswiadczenie na samodzielnym stanowisku w tej samej branzy. Dostalam sie do nastepnego etapu, na pierwszym powiedzialam , ze chce miec podstawy (5000 brutto mówimy o Warszawie) jak sadzicie ? czy wygórowane jest ta kwota?

Gość haijkjajaja
hmm... prosze wypowiedzcie sie

Gość haijkjajaja
nikt??? :((((

Zależy od wielkości firmy - jeśli jest to międzynarodowy koncern a stanowisko na które aspirujesz to starszy lub samodzielny specjalista to powinno przejść nawet 5tys netto. W branży IT to nie jest wygórowana kwota (w sektorze prywatnym). Wszystko tak na prawdę zależy od twoich referencji oraz od tego czym możesz się pochwalić w swoim CV.

Gość haijkjajaja
Firma jest Polska , ale SA. Powiedzmy ze jesli chodzi o moje doswiadczenie jest dosc dobre, gorzej z kwalifikacjami, bo sa zupełnie w innym kierunku... ale doswiadczenie i wiedza chyba w przypadku systemów ERP jest najważniejsza

Gość haijkjajaja
zreszta wiadomo, ze dochodza tez premie... wiec nie wiem jaka powinna byc ta podstawa i jakie jest minimum na takim stanowisku

I w firmach prywatnych minimum i maksimum ustala szef - nie ma nic odgórnie narzuconego (prócz najniższej krajowej)...

Gość 5 tys brutto
jest cena w sam raz mysle. Ale i tak wszystko zalezy od firmy. Jeedna za ta samo stanowisko da ci 3000 brutto druga 6 , wiec ciezko wyczuc. trzeba bylo robic zwiad po firmie