Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panterkaa

Jestem tym zbulwersowana

Polecane posty

Gość panterkaa

Chodzi o to że na jednym z portali założyłam sobie profl. Tak z ciekawości a być może zchęci poznania nowych ludzi. I co jestem załamana owszem piszą do mnie ale prawie sami faceci z propozycjami na seks i takie tam. Rozumiem gdybym zamieściła tam swoje nagie zdjęcie ale tam są fotki tylko mojej buzi. Niewiem skąd się biorą te propozycje przecież nie wyglądam jak ździra a może się myle!!!!!!!!!!

Gość dociekliwy gosc
moze mialas otwarte usta ?

Portale randkowe mają to do tego, że 99,9% facetów tam przebywających to zboki niewyżyte seksualnie, albo mężowie notorycznie zdradzający swoje biedne żony. Kiedyś dla jaj umieściłam się na sympatii i na randkach, dostałam pełno propozycji sex spotkać, wyjazdów, sponsoringu, a normalnego faceta nie poznałam żadnego. Jak wypisywałam się z sympatii, w polu \"powody\", wpisałam \"mam dość zboczeńców\":P

Gość panterkaa
niee nie miałam otwartych ust

Gość jeszczejeszcze
panterko podaj linka do zdjecia,moze po prostu pisza podjarki,wyluzuj i olej temat

Gość jeszczejeszcze
zawsze w necie,podobnie w realu znajdą sie jedni i drudzy

Gość jeszczejeszcze
czemu? miej dystans do takich ........i bądz ostrozna,nie przejmuj sie:)

nie potrafie olać tematu bo ja własciwie w życiu w większości spotykam się z tego typu facetami czy ja nie mogę mieć normalnego faceta który nie powie mi po 5 minutach rozmowy że go podniecam!!!!!!!!!!!1

Gość jeszczejeszcze
znajdziesz,trafiasz na razie na tych,ktorymi rzadzi kut***s

Gość dociekliwy gosc
jak nie mialas otwartch ust to jest to dla mnie dziwne :O

znajdę ale kiedy już nie mam siły ciąglę sobie powtarzać że znajde normalnego faceta bo go chyba nie ma

Gość jeszczejeszcze
gosciu spadaj:P a Ty ,autorko olej tych,ktorych przez zycie prowadzi ta mniejsza głowka:)

Gość jeszczejeszcze
znajdziesz na pewno,być moze w necie nawet:)

Gość dociekliwy gosc
Probuje dociec meritum sprawy (nowe trudne slowo , niedawno sie go nauczylem , szpanuje nim przed znajomymi )

samotny ja nie szukam ideału tylko faceta dla którego liczy się coś więcej niż seks czy aż tak dużo wymagam???

Gość dociekliwy gosc
Wiem juz o co chodzi : Kobiety oprocz seksu nic wiecej nie moga dac mezczyznom (rzadko zdarzaja sie takie co dobrze gotuja , przewaznie szefami kuchni sa mezczczyzni ale zgadzamy sie zeby kobiety nam gotowaly z litosci i dobrego serca [wzruszony nad dobrocia mezczyzn] ) wiec niczego wiecej od was nie potrzebujemy :)

Gość dociekliwy gosc
Bo tego nie trzeba komentowac , to jest fakt , dogmat(kolejne trudne slowo) jak e=mc2 chociaz podobno to chciano obalic

Gość dociekliwy gosc
Trace czas zeby wyjasic Ci mechanizmy kierujace mezczczynami a Ty piszesz ze moja glebokie przemyslenia poparte doswiadczeniem i latami obserwacji sa zalosne ?!?!?!?! Sprawiasz mi przykrosc 😭

Gość dociekliwy gosc
moze byc geju tylko to ja wole byc aktywny , mi tam wszysko jedno czy dziewczynka czy chlopaczek

dociekliwy gościu bez obrazy ale jak faktycznie tak myślisz jak napisałeś to jesteś pozbawiony jakichklolwiek uczuć