Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zimne i wyrachowane

Prawda o Polkach na emigracji - gdy to czytam to trace do nich szacunek .

Polecane posty

Go艣膰 do amanta
przejdz na jakis topik o "Arabusach", bo tu piszesz nie na temat

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takajusta
co za brednie! jestem w Anglii z chlopakiem Polakiem i mamy tu mnostwo znajomych Polek i Polak贸w,mieszkam z samymi chlopakami,moimi przyjaciolmi i widze ze nie przychodzi im latwo zdobycie Polki,ale za to Angielki bez wiekszego problemu,leca one na tych "brudnych smierdzacych Polakow" a z Polkami nie jest tak latwo,nawet jezeli sa same.Dla tych odmalowanych angielskich malolat seks jest jak zjedzenie fish and chips

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomaranczowsza
amancie, nie arabusy, tylko rodacy lub inni wspoleuropejczycy :P poza tym jeszcze o jakich arabusow ci chodzi, jaki kraj oni zamieszkuja, bo podobnie jak w europie, jak i w azji (mniejszej czy wiekszej), co kraj to obyczaj (czy to polityczny, czy kulturowy) i nie jest tak, ze dajmy na to od turcji po indie mieszkaja arabi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 London...
mieszkam juz kilka lat wlasnie w Londynie i w tym artykule jest duzo prawdy,opinia o Polkach nie jest za ciekawa,o Polakach zreszta tez.ale zeby nei bylo,nie wszyscy sa tacy, wierze ze jest wiele normalnych dziewczyn ktore nie leca na turasa ,ktorego jedynym plusem jest bmw i mieszkanei z coucilu. Sam wczesniej bylem kilka lat w zwiazku z "nie Polka" a teraz chetnie poznalbym jakas mila dziewczyne z mojego kraju,Moze znajde tutaj ,jakas na kafeterii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do London.....
hmm, zwazywszy na twoja malomiasteczkowa mentalnoc ......... nie wroze ci tego :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kate mossed
ale bredzisz...........

Udost臋pnij ten post

nie ma jak stereotypy, moim zdaniem wiekszosc polek ktore spotkalem w londynie to porzadne dziewczyny, ale tez spotkalem takie ktore na chama pchaja sie do lozka, tez spotkalem kobity innych narodowosci ktore ida do lozka praktycznie z kazdym, jesli masz jakas pozycje a co sie z tym wiaze kase to chetnych nie brakuje niezaleznie jakiej narodowosci dziwna opinia gdzies wyzej ze kazdy polak chcialby byc na utrzymaniu pieknej kobiety, chyba w jakims lala landzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuup siup do g贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polki to ....wstyd nawet pisac

Udost臋pnij ten post

a Polaki to dopiero wstyd!.....nie tylko wstyd mowic,a samo myslenie jest juz wstydem!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie Polaki tylko Polacy**

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 USA
ja jestem z Pakistanczykiem i nie widze nic zlego w naszym zwiazku acha. on jest moim mezem od kilku lat ... no i musze powiedziec ze narzekac na co nie mam jak bym wam opiwiedziala jak mi z nim jest to kazda by sie chciala zamienic heheh

Udost臋pnij ten post

..polska schodzi na psy...a my polacy razem z polsk膮... .....zreszt膮 co do tych 艂atwych polek zagranic膮.. ..hmmm....albo to one sobie dobrze radz膮... ...albo s膮 naiwne...... ..kto wie...mo偶e tak lubi膮.... .....to nasaze i nast臋pne pokolenie robi si臋 coraz gorsze... ..ja si臋 szanuj臋.. i grono moich znajomych te偶..... ....mo偶e ty akurat trafi艂a艣 na tak膮 okolic臋.... ....albo w z艂ym kr臋gu si臋 znajdujesz.... ....cz艂owiek przewaznie trafia na z艂o gdy czego艣 innego szuka... ..nie potrafisz sie oprze膰...poco w brudzie 偶y膰.....i id膮 na 艂atwizne... ....mo偶e to ze wzgl臋du na kase..a mo偶e niekt贸re polki naprawde pozna艂y tam mi艂o艣膰... ..przeru偶nie bywa w 偶yciu... ...偶yj swoim 偶yciem...zr贸b lepiej...ale dla siebie..nie dla innych i nie na pokaz... .. ..nara ..niech karzdemu si臋 jako艣 powiedzie.. ..niekt贸rych zazdro艣膰 z偶era 偶e innym si臋 uda艂o.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uu
do Pani powyzej Uwazasz ze jesli kotos Kocha to sie nie szanuje? Napisala "ja si臋 szanuj臋.. i grono moich znajomych te偶...." Ja nie lece na latwizne skonczylam wyze studia mam fajna prace i mam wspanialego meza Pakistanczyka. Nie uwazam sie za ta gorsza ani za ta lepsza po prostu jest mi dobrze. Acha ... mieszkam w Chicago

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uu
wspolczuje Tym ktroe wyszly za Polakow....... hehehe skenurusow itd.

Udost臋pnij ten post

01:17 uu do Pani powyzej ..nie wyrobie kobieto... ..co ja baba jestem.... ...przeczytaj uwa偶nie... ..to nie bedziesz miala aluzji ..co jusz polskiego nie znasz... ...czytaj..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uu prawdziwe
chwileczke, tu sie chyba komus niki pomylily, ja akurat nie mam meza pakistanczyka, to ta pani, co wczesniej podpisywala sie USA :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uu
ojej tylko nie zemdlej heheheh nie czytalam tych bredni od paczatku wiec nie wiem kim jestes kobeta mezczyzna a moze tym i tym sadzialam ze to forum jest dla kobiet .... no ale ....... a co do mojego Pl too....hmmm... znam i to dobrze ale czesto nie uzywam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 USA
uu prawdziwe tak tak tak przepraszam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uu
USA, no to sobie wyjasnilysmy :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

..ty uu z chicago.... ..nie rozumiem o co masz do mnie pretensje... ...napisa艂e 3 sugestie, ale nikogo nie oskarrzy艂em.. je艣li sobie poradzi艂a艣 w 偶yciu, to to te偶 jest wy偶ej wymienione... ...a je艣li prowokujesz..to mnie nie wkur.... ..a je艣li si臋 nie podoba to idz sobie na forum z chicago... ..sadzisz sie 偶e z chikago klikasz ale do polskiego foru sie wcinasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 USA
KaYuza ale Ty zabawny jestes ... troche szacunku .... wogole chlopcze Ty jakis nie dowartosciowany jestes skoro siedzisz na kobiecym forum bez urazy ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uu
chwileczke, ale ja akurat nie jestem z chicago 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 USA
uu :) ja wiem jemu sie pomylilo :)

Udost臋pnij ten post

..co ty masz za problem? .. ..dyskusji szukasz.. ..zazdro艣cisz... ..ze co niekture osoby z kafe mnie tu mile widz膮... ..mnie sie jakos uklada w zyciu..i nie ubli偶aj bez pretext贸w ....masz problem z tym 偶e istniej膮 faceci, kt贸rzy jeszcze potrzafio rozmawie膰 z kobietami.. ...czy znowu jest tu jaki艣 podszywacz kt贸remu sie nie podoba m贸j indywidualizm..

Udost臋pnij ten post

...widze ze to prowokacja ..bo komu tu sie pomyli艂o to sie pomyli艂o 01:17 uu do Pani powyzej Uwazasz ze jesli kotos Kocha to sie nie szanuje? Napisala \"ja si臋 szanuj臋.. i grono moich znajomych te偶....\" Ja nie lece na latwizne skonczylam wyze studia mam fajna prace i mam wspanialego meza Pakistanczyka. Nie uwazam sie za ta gorsza ani za ta lepsza po prostu jest mi dobrze. Acha ... mieszkam w Chicago 01:33 uu chwileczke, ale ja akurat nie jestem z chicago 01:34 USA uu ja wiem jemu sie pomylilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 USA
wiesz ....hmmm.. raczej nie ma nikom czego zazdrosci bo to raczej primitywna cecha... bardzo chetnie poromiala bym z Toba o roznicach i wyborach kobiet w zwiakach z obcokrajowcami, ale to Ty zaczeles to mala sprzeczka i lekko wyprowadziles mnie z rownowagi no ale.... wybaczam i nie zajzalam na to forum po to aby sie z nikim sprzeczac :) Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post