Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak zwrócić uwagę koleżance

Jak zwrócić uwagę koleżance?

Polecane posty

Mam koleżankę, bardzo ją lubie, lubie spędzać z nią czas. Od niedawana ona ma chłopaka i najczęściej spotykamy się w jego towarzystwie. Oni cały czas czas się przytulają, głaskają, całują. Nie przeszkadzało by mi to gdyby robili to dyskretnie, delikatnie ale w ich wykonaniu te umizgi są poprostu obrzydliwe. Całują się głośno mlaskając, ciągle cos sobie szepczą do ucha. Najbardziej denerwujące jest to że rozmawiamy na jikis temat wszytko jest ok, a w pewnym momencie oni zaczynają swoje czułości. Czuje się wtedy jak piąte koło u wozu. Zwróciłam uwagę koleżance ale ona stwierdziła ze czepaim się bo jesem zazdrosna.

Gość hehe to jest obleśne
nienawidze stać koło takich w autobusie bleh..;)

Gość czesc nie mam co zjesc
tez mialalm taka kolezanke...juz nie jestesmy kolezankami, conajwyzej znajomymi, ona tez ma jedna kolezanke teraz, chyba niewile osob moze cos takiego zniesc

ale może doradzicie mi w jaki sposób mam zwrócić jej uwagę, aby nie poczuła się urażona i zastanowiła się nad tym co robi

Gość czesc nie mam co zjesc
no przeciez zwrocilas jej uwage i nie zareagowala na to

Gość jaktotak*
też nie znoszę takiego zachowania :O

unikaj spotkań z nią (jeśli jest to możliwe), może zorientuje się że jest coś nie tak, a jeśli spyta się dlaczego nie spotykacie się, to po prostu jej powiedz, że nie chcesz im przeszkadzać. Jeśli jest inteligentna to będzie wiedziała, że jej poprzednie zachowanie nie było w porządku w stosunku do ciebie i że czułaś się niezręcznie

niedawno byli u mnie, ogladaliśmy film tzn. w zasadzie tylko ja oglądałam bo oni cały czas się obściskiwali i całowali. Czułam się okropnie, widziałm ich kątem oka i co najobrzydliwsze słyszałam.

przejdzie im.tak zawsze jest na poczatku, ile razy ja to przerabialam albo na odwrot-moja przyjaciolka.daj im troche czasu na buzujace hormony.

Gość meluzyna*
niesmacznie sie zachowuje, nie musisz tego znosic, naprawde

Gość meluzyna*
wypisz sie na troche z tego trojkata, odsun na bok. gdy spyta dlaczego, to po prostu powiedz prawde. moze ona sobie nie zdaje sprawy w jak glupiej sytuacji cie stawia, ale to znaczyloby, ze jest wyjatkowo gruboskorna. czy naprawde ci tak bardzo zalezy na tej znajomosci? takie zachowanie, bleeeee

To swiadczy zle o Twojej kolezance.Sa jakies granice.Po prostu powiedz jej prosto z mostu to co napisalas, ze czujesz sie jak piate kolo u wozu i jest to dla Ciebie krempujaca sytuacja.

Gość pewnie zazdrościsz
sama bys tak chciała:D:P

Gość a ja powiem tak...
zapytaj czy możesz się przyłączyć do trójkąta

Boże,znałam kiedyś takich.Masakra,nigdzie nie ruszali się bez siebie,chodzili w jednakowych czapeczkach,ona raz nawet była w jego kamizelce w szkole :-o Wszyscy się z nich śmiali,na dodatek strasznie dziwnie się całowali :-o Współczuje.