Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frederico

Drogie Panie ... i Panowie ...

Polecane posty

Zapraszam serdecznie do korzystania z naszych usług :) Co robimy ??? Filmujemy jak.. Nikt inny!! ;) Temat zdjęć też podejmiemy... serdecznie zapraszamy do weryfikacji naszej \"samooceny\" Dla wszystkich zainteresowanych na hasło kafeteria.pl proponujemy rabat cenowy.. ot tak juz na poczatku :) Zapraszam na www.artmediastudio.pl

Gość Krotoszyn
ALE DNO I BEZCZELNOŚĆ!!!!!!! TYLKO IDIOTA NA PODSTAWIE TAKIEJ STRONY ZAMÓWI USŁUGI

tak.. tak Krotoszyn ... ale jakoś nie widzę konkretów .. co jest nie tak wg. Ciebie ??? Pozdrawiam :)

Gość Krotoszyn
to ze forum nie słuzy doreklamy. Po piewsze więej na takiej reklamie stracisz niż zyskasz a po drugie gdzie te sliczne zdjęcia slubne powalające młodych podczas oglądania na kolana?

Gość no własnie
skoro się reklamujecie gdzie są jakieś zdjecia ślubne czy przykłady filmików jakie kręcicie. Chyba że nie zauważyłam

Gość no własnie
nie mam nic przeciwko temu, że sie tu reklamujecie, ale gdzie są jakieś zdjecia ślubne czy przykłady filmików jakie kręcicie. Chyba że nie zauważyłam

Zdjęcia :) a proszę bardzo ... to jest strona współpracującej z nami pani fotograf ;) www.katarzyna.zeller.pl Co do próbek filmów to wysyłamy je oczywiście WSZYSTKIM zainteresowanym :)

Zapomniałem dodać, że do kontaktu w sprawie filmów demo jest specjalny formularz na naszej stronce :) I jeszcze sprawa druga ... nie zauważyłem KROTOSZYN, żeby gdziekolwiek była jakaś wzmianka co do reklamowania siebie tym forum :) no i na koniec kwestia skuteczności takowej reklamy ... ja już widzę efekty ... w większości pozytywne :) Pozdrawiam drogie Panie :)

Gość te zdjęcia
Te pokazane zdjęcia to chyba jakaś pomyłka. Następna pomyłka że się wciskacie z reklamą nie mając własnego fotografa. To wygląda na garażową firmę do której raczej nie można mieć zaufania. Czyżby ta panią fotograf nie było stać na normalna reklamę? Ano chyba nie stać czemu się nie dziwię oglądając takie kiepskie zdjęcia. Czemu te fotki są takie połamane? Ten efekt jak się nie mylę uzyskuje się chyba nie poprzez złamanie obrazu ale przez złamanie pierwszego planu? Czemu te osoby albo są czerwone albo sine albo wręcz nijakie? Jak naprawdę wyglądają te młode pary bo zbyt dokładnie nie widać osób? Jak wobec tego zaufać ogłaszającej się firmie?

Droga \"Te zdjęcia\" .... 1. Zaufanie - można je mieć jedynie do ludzi a nie firmy ;) 2. Nie wielkośc czy \"lansowana wizualnie\" prezencja firmy świadczą o jakości końcowego wyrobu na której nam przecież najbardziej zależy 3. Zdjęcia.... dziwnym było by gdyby każdemu w równym stopniu podobało sie dokładnie to samo ... Miarą jakości fotografa niech będzie fakt, że trafić latem tego roku na wolny termin w roku 2007 było delikatnie mówiąc ... ciut trudno ;) 4. Mialem do czynienia z wieloma klientami ktorzy skusili sie na kolorowy super prospekt \"Mega\" firmy w której każdy był za razem operatorem, montazystą, fotografem, grafikiem i florystą ;) ...efekt.. sam musiałem naprawiać kalectwo tych super uzdolnionych fachowców z mikrokamerkami oferujących multi-usługe za 600 zł ;) (... czasami naprawdę, mimo szczerych checi nic sie z tym nie daje zrobić bo latajace paskudztwa w 3D zabijają cały efekt) 5. Kwestia ostatnia... wciskanie... :) Reklamujemy sie w fajnych kolorowych czasopismach, nie tylko w temacie \"Wesele\" ale trzeba na prawdę nie mieć wyobraźni , żeby nie skorzystać z darmowej reklamy jeżeli takowa jest dostepna ot tak na wyciągnięcie ręki :) pomijając oczywiście fakt, że kafeteria jest jednym z lepiej spozycjonowanych serwisów ;) Na koniec wyciągając wniosek z twoich wypowiedzi dochodzę do smutnej prawdy ... masz jakiś wrodzony kompleks lub potocznie \"żal ci d... sciska\" że nie możesz sie sama \"powciskać\" bo nie masz z czym ;) Pozdrawiam.

Gość Osoba z Internetu
Takim tekstem: „Na koniec wyciągając wniosek z twoich wypowiedzi dochodzę do smutnej prawdy ... masz jakiś wrodzony kompleks lub potocznie "żal ci d... ściska" że nie możesz się sama "powciskać" bo nie masz z czym ‘ pokazujesz jaka jest ta twoja firma i na jaki typ usługi klient może oczekiwać. Stwierdzenie całkiem w stylu pana Łyżwińskiego na konferencji prasowej. Oferujesz zdjęcia a sam nie świadczysz takich usług. Osoba, którą polecasz w zasadzie też nie ma, co pokazać. Dodatkowo w twojej wypowiedzi uwypukla się widoczna mania wyższości, jaki to ja jestem wielki. Za reklamę w necie się płaci a ty się po prostu wciskasz. Jest wiele miejsc w necie gdzie można się bardzo dobrze pokazać, ale trzeba za to zapłacić. Takie wciskanie raczej jest źle odbierane przez internetowe społeczeństwo. Stwierdzenie, że firma, czy usługodawca powinien być wiarygodny jest jak najbardziej na miejscu. Po tym, co napisałeś przynajmniej w moich oczach nie jesteś wiarygodny.