Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasik26

wanienka czy ,,kombajn

Polecane posty

Nie podobają mi się takie kombajny. Nie podoba mi się ich wygląd i kształt. Kupiłam osobno wanienkę, stelaż i przewijak na łóżeczko. Wanienka stoi na stelażu w łazience, nie zajmuje dużo miejsca. Przewijak mam w wysuwanej szafce pod łożeczkiem, zawsze pod ręką. Taki kombajn musiałabym przenosić, bo kąpię córeczkę w łazience, czasem nawet myję jej pupę w ciągu dnia, a przewijam zawsze w pokoju na łóżeczku.

jak dla mnie to strata kasy. Akcesoria zawsze można gdzieś włożyć, zresztą nie ma ich aż tak dużo, u mnie był krem bambino, oliwka, chusteczki do pupy i tyle, może jeszcze z 2 rzeczy. Poza tym ta wanienka jest malutka i za długo nie wystarczy dziecku. Ja jedno i drugie dziecko kąpałam w wanience do roku, a potem już w dużej. Dla dziecka to frajda jak się popluska wygodnie. co do przewijaka to ja obyłam się bez przy dwójce dzieci, przewijałam niemowlaka na pralce. Z tego co słyszałam przewijaki są malutkie i też nie posłużą za długo. Dzieci są bardzo ruchliwe i trzeba pilnować, zeby nie spadły z przewijaka. No, ale to tylko moja opinia, a na pewno kazdy ma inną.

przewijak wydaje mi sie niezbedny...ja mam pralke w pralni w piwnicy:):) wiec odpada:)

Według mnie ta wanienka w tym komplecie jest za mała. Zwykła, kupowana osobno wydaje się większa. I obyłam sie też bez przewijaka.

Własnie mnie ta wanienka tez wydaje sie za mała... A gdzie przewijałas dzidziusia?

Miałam zrobione miejsce (ceratowy podkład+bawełniana pieluszka) na kanapie, która stoi i małego w pokoju.

Gość lepsza jest komoda-
przewijak :)

U nas sprawdza sie duza wanienka plus nakladka na wanne, na ktorej stawiamy wanienke (w trosce o swoj kregoslup). Synek ma ponad rok, od poczatku tak kapalismy i tak bylo najwygodniej. Przewijamy wciaz na lozeczku, na przewijaku. A \"kombajn\" chyba tylko miejsce zabiera - tak jak pisaly dziewczyny - akcesoria nie sa az tak mnogie, wystarczy mala poleczka w lazience :)

kombajn jest niewygodny jesli nie stoi non stop w łazience,bo codzienne przewozenie tego grata doprowadzało mnie do pasji,teraz jestem madrzejsza,w łazience wanienka na stelazu+komoda do przewijania z szerokim blatem(w kombajnach sa waskie bardzo) oraz komoda w sypialni przy lozeczku tez do przewijania:D

Jeżeli chodzi o kombajn to niewiele mogę powiedzieć, bo nie używałam, ale mogę polecić fajny przewijak - komodę firmy Klupś (Fantazja). Jak już zrezygnowałam z przewijania dziecka na przewijaku wystarczyło, że odkręciłam boki i tył, a z przewijaka zrobiła się zwykła komoda, która posłuży pewnie jeszcze jakiś czas.