Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_bez_nicka

ufać jej jeszcze?

Polecane posty

W sumie błahy problem, no ale nie mogę sam tego rozstrzygnąć. Dziewczyna z którą się spotykam od ponad miesiąca milczała przez 3 dni. Nie odpowiadała na moje smsy, telefon miała praktycznie ciągle wyłączony. Ja wychodziłem z siebie, bo nie wiedziałem co jest grane. Nagle po 3 dniach się odzywa i jak gdyby nigdy nic pisze mi, że miała dużo pracy, przeprasza i życzy miłego wieczoru. Czy to jest normalne zachowanie kobiety, której chociaż trochę zależy? Przecież byle sms-a można wysłać praktycznie bez problemu, choćby nawet puścić sygnałka, też nie kłopot. Do tego jeszcze wczoraj były mikołajki, chciałem jej podarować jakiś drobiazg, no ale nie spotkaliśmy się. Gubię się czasami w ocenie jej zachowania bo już parę razy zdarzały się tego typu historie. Teraz nie wiem czy jej jeszcze ufać, czy mam się sam odezwać, czy celowo milczeć. Chore to wszystko, ale co zrobić.

Gość benny hill
ja taz tak robie ze swoim facetem zeby zobaczyc co zrobi. wiem ze to glupie ale taka jestem. najczesciej tylko dzwoni. a chcialabym zeby przyjechal, zeby sprawdzil co mi jesy, dlaczego milcze....

Gość fakt ...dziwne...
zapytaj ja wprost...o co chodzi... lub zapytaj kiedy znów "bedzie maiała dużo pracy" powodzenia

Olajda_S >> pytałem przecież, w tym czasie puściłem jej parę sms-ów ale nie odpisywała. W końcu wczoraj dostałem odpowiedź, że miała dużo pracy. Po prostu wygląda to tak jakby mnie totalnie olała, ale czemu to nie wiem.

Gość fakt ...dziwne...
no to siedowiedz...ot co... ponieważ my tego nie wiemy... ;)

no fakt! to spytaj czu nie mogła chociaż puścić sygnałka, albo skromnego smsa

Gość fakt ...dziwne...
a może padła jej komorka..telefon w domu...i wogole cala sieć ;)

Zapytam jak się spotkamy, bo na razie to wyglądało tak jakby zupełnie o mnie zapomniała. Kumpel mi radzi żebym milczał aż sama się znowu odezwie, no ale takie gierki to już chyba nie dla mnie.

Gość po co kogos niszczyć
może Cie sprawdza, ponad miesiąc to króciutko ... może tez pomilcz kilka dni zastanów sie czy nie jestes zbyt zaborczy

do po co kogos niszczyc >> jestem zaborczy jeśli martwiłem się o to czy nic się jej nie stało i próbowałem się dowiedzieć co jest grane? Przecież się jej nie narzucam. Do tej pory i tak niewiele do siebie pisaliśmy, no ale te 2 smsy dziennie zawsze były i nigdy nie tłumaczyła się brakiem czasu.