Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunieczka

WPADŁAM PO USZY CO ROBIĆ

Polecane posty

Gość niunieczka

Przyjaciólka zapoznała mnie ze swoim kolegą bardzo sympatyczny ale z wyglądu nie w moim typie. Koleś już się wkrecił. Mamy wszyscy razem wyjechać na narty po świętach. A kompletnie nic do tego kolesia nie czuje. Jak jej to mówię ona przestań liczy się nie tylko wygląd. Podzielam jej zdanie ale wyobrażacie sobie iść do łóżka z kimś kto was wizualnie wogóle nie pociąga. Co ja mam robić?A może zostawić jak jest może się w nim zakocham

Gość no nie.......
a tko kaze Ci iśc z nim do łóżka :o a wogóle... to po świętach też nie bedzie sniegu...chyba , ze na antarktydzie ;)

Gość no nie.......
i na poznaie ...uważasz, ze łozko jest najlepsze....no brawo... skoro Cię tylko sex interesi ...he he he..:P

Gość zwyczajna prowokacja
zwyczajna prowokacja jakiegoś smarkacza

Gość do mautorki
pogrzało cie laska? a ty musisz jechac jako jego panna? naprawdę nie ma mozliwości, abyście pojechali jako kumple? Będziesz szła do łużka z chłopakiem, bo wszyscy tego oczekują? To za parę lat czeka cię "kariera" Anety K. :P

Gość no nie.......
ale pamietaj... AIDS - ten wirus dalej szaleje!!!...ale...co tam...

Gość do mautorki
łóżka oczywiście - ta kafeteria odmózdża

Gość no nie.......
dobra ta prowokacja :P

Gość niunieczka
poczekajcie ktoś się podszywa zaraz się tym zajmą

Gość BPD nie istbnieje
AIDS to nie wirus idiotko :O

moment ludzie to nie ja pisałam te bzdury wiosenka nie mówię że teraz ale jak mielibyśmy być ze sobą to naturalne jest że po jakimś czasie to się dzieje prawda

Gość 10000 and 1 night
"Mamy wszyscy razem wyjechać na narty po świętach. A kompletnie nic do tego kolesia nie czuje.Wyobrażacie sobie iść do łóżka z kimś kto was wizualnie wogóle nie pociąga. Może się w nim zakocham ?" To jest cytat

Gość 10000 and 1 night
Po jakim czasie ? Pewnie jak zechce

Gość 8721038715
a czemu mialabys byc z facetem, ktory Cie nie pociaga i nie interesuje??

Tomku masz racje tylko jest problem tacy którzy odpowiadają mi wizualnie myślą tylko o seksie a ci dla których liczy się coś więcej nie pasują mi

niee nie jak zechce tylko jak będzie na to odpowiedni moment i oboje będziemy tego chcieli i napewno nie za szybko

Gość no nie.......
OK ..wirus to HIV i do organizmu wirus może dostać się podczas stosunku płciowego he he

Tomek niestety ale masz 100% racje takich właśnie lubie ale oni nie nadają się na dłuższą metę

a nie mozesz kolezance powiedziec, ze ty go NIE chcesz i zeby sama sie z nim prowadzala, jak taka madra jest? po cholere dajesz soba manipulowac jakiejs kumpeli, swojego rozumu nie masz??

Gość do niunieczki
Wytlumacz prosze, bo nie rozumiem. Dlaczego musialabys isc z kolega do lozka? To taki wyjazd musi byc z figlami w lozku, nie wystarcza harce na sniegu? Chyba mam jakies otepienie umyslowe, bo nie moge tego pojac. Dlaczego musisz?

Gość no nie.......
i na koniec...barak mi tu na Was czasu ;) Prawdopodobieństwo zakażenia HIV jest różne przy różnych drogach zakażenia (1/30 - największe ryzyko, 1/2000 - najmniejsze ryzyko): stosunek analny: 1/30-1/125, użycie zakażonej strzykawki: 1/150-1/400, stosunek dopochwowy: 1/600-1/2000. W przypadku stosunku dopochwowego ryzyko jest większe dla kobiety, a mniejsze dla mężczyzny. enjoy