Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pip

Bawic ja czy bawic sie z nia, znaczy razem

Polecane posty

Kobieta powiedziala do mnie ze chce byc bawiona i zastanowilo mnie to czy mam ja zabawiac czy moze wciagnac do zabawy lubie zabawy i bawienie tylko, drogie panie jak byscie wolaly mamy spore doswiadczenie we wspolnych zabawach zawsze jest pole do poprawy czy wolicie byc bawione czy tez bawic sie wspolnie?

tak oczywiscie i odpowiedz bardzo w temacie zwlaszcza gdy brak dostepu do polskich czcionek

Gość masz dziewczyne idiotke

po czym wnosisz ze idiotke czasami zabawa wymaga by wejsc w proces i wchodzic co raz glebiej i glebiej wtedy zaczyna sie prawdziwy fun

hej :) zeby dotrzec naprawde gleboko trzeba czasem sie cofnac odrobine wedlug jednej starej zasady na 9 plytkich jedno glebokie chociaz liczenie jest takie rozpraszajace .. mozna tez rozne warianty stosowac

topic jest generalnie jak dobrze sie bawiac z rzemiosla stworzyc sztuke

no tak rzemieślników jest dostatek gorzej ze sztukmistrzami takiego trzeba zatrzymać za wszelką cenę

tak to bywa żeby się dobrze bawić czasami trzeba trochę czasu chociaż zdarzało się też od pierwszego wejrzenia nawet wirtualnego dobrze bawić ;)

Gość 84723745827
ale wyobraznia jest wazniejsza, lisku :)

Gość jaka to różnica
jeśli chodzi o dobrą zabawę to jaka różnica czy zabawiasz czy się bawisz z, sam powinienes umieć dostrzec potrzebę chwili, bo to chyba o elastyczność chodzi, chociaz o sztywność też :)

MIstrzu, technika bez wyobrazni jest niczym, niestety :( a wyobraznia podsuwa techniczne rozwiazania o jakich sie nawet nie marzylo...

wiec czy staje wam wyobrazni czy tez tylko w wyobrazni potraficie postawic sie na wysokosci zadania ktore przed wami stoi bo gdy tak zastanawiasz ile jeszcze mozna postawic na nieokielznanego konia ktory z impetem szarzuje w glab doliny to kiedy zauwazysz jakich doznan Tobie dostarcza i co rozbudza gleboko jakie barwy kolory jak cieplo przeradza sie w goraco i wybuch i zabawa bez konca wiem ze to troche dlugie tylko jak mowia indianie it\'s not the size of the boat, it\'s the motion of the ocean :)

Leonardo da Vinci malując niewątpliwie pod wpływem wyobraźni \"ostatnia wieczerzę\" zastosował złą technikę i wyszedł klops, techynika i wyobraźnia powinny więc przenikac sie wzajemnie a wtedy na ich styku powstanie sztuka. Zreszta zawsze najciekawsze rzeczy dzieją sie na styku:) usta do ust, brzuch, do brzucha i juz dzieweczka nie słucha:)

a u Leonarda? co z ta ostatnia wieczerza, czemu od razu klops? chyba tylko o jedna reke za duzo, czy czegos nie wiem?

fuszerka w kazdej dziedzinie jest przykra. i wychodzi czesto po latach ... pip, ach ta forma :)

dlatego warto wyciagac wnioski i wybierac nadarzajace sie okazje zwlaszcza jesli jest mozliwosc ich przetestowania zostawiajac przeszlosc w formie takiej jaka byc powinna czasami dokonujemy wyborow, podejmujemy decyzje ktore w danej chwili sa dla nas najlepsze jednak czy, jesli te decyzje/dzialania okazuja sie przynosic mierne rezultaty, lub ukazuja wyrazne braki powinnismy brnac dalej skazujac sie na pokute za dawne postepowanie czy tez warto poszukac nowego rozwiazania ktore chcesz wprowadzic byc przy sterach ustawic wszystkie mozliwe elementy ukladanki tak by idealnie komponowaly sie w obecnej sytuacji hmmm :)