Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Podobna ilość partnerów seksualnych z przewagą faceta czy wtedy najl układa się

Polecane posty

Gość Cevek
Masz 27 lat (tak zakladam) i masz za soba 12 partnerow? Zalozmy, ze zaczelas uprawiac seks dosc wczesnie - 15 lat, czyli co roku nowy partner. Niezbyt chlubny wynik :o Chyba jestes z tych kobiet co lataja z kwiatka na kwiatek.

Gość Duża różnica
a ilość partnerów seksualnych u kobiety również świadczy o tyw jak jest wartościowa.

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Powienien docenic Twoja szczerosc a nie zastanawiac sie czemu to zrobilas. Takie moje zdanie ja bylbym wdzieczny dziewczynie za szczerosc . Pozdrawiam.

Gość la donna che e mobile
o mamo wez przestan, ja na szczescie mam juz ten blad za soba a zwiazek saie rozpadl, teraz nei mowie po prostu. Moj obecny facet jeszcze nei pytal , ale pewnei spyta, jaka bedzie odpowiedz :3 nie wiecej i tyle. Doszlam do wniosku, ze tak jest lepiej. Faceci sa egoistami. Ostatniemu powiedzialam, ze spalam z 3 i mnie zjechal. Wiec po co ryzykowac.. poza tym kochani faceci nigdy nie wiecie jaka jest prawda, moja kolezanka wmowila facetowi , ze jest dziewica. Troche to smutne , ze musimy sie do tego posuwac...

Yyyyy, nie ma ani czego doceniać, ani nad czym się zastanawiać. Tak się jej ułożyło w życiu i już. Dziś nikt juz nie czeka po pół roku żeby się pocałować z drugą osobą i następne pół żeby pójść z nim do łóżka. Teraz dzieje się to na 2 czy 3 \"randce\". A, że byc może żaden z facetów nie był godny tego, żeby spędzić z nim więcej czasu... cóż. Znalazła jedynego to z nim jest. I ch...Wam do tego :P

Gość Cevek
"Teraz dzieje się to na 2 czy 3 "randce" Chyba u ciebie :o

No tak się stało u mnie i wcale nie żałuje, jestem z tym facetem już 3 lata i nie widzę w tym nic złego. Z pierwszym (znajomym) stało się to przypadkiem a nigdy przedtem ani nigdy potem ze sobą nie byliśmy. Jak widzisz moje doświadczenia sexualne nie są jakieś najbogatsze, ale rozumiem tych (i może nawet trochę zazdroszczę) co bogate mają tudzież mieli. NIE WAM OCENIAĆ CNOTKI PIEPRZONE.

Gość Cevek
Po pierwsze jestem facetem, a po drugie, wole kobiety, ktore zgadzaja sie na seks po 10 spotkaniu, a nie na poczatku znajomosci jak ty. Bo takie kobiety znaja swoja wartosc i musze o nie zabiegac, a u ciebie mialbym wszystko podane na tacy.

Moim zdaniem to takie używane powinny na pierwszej randce bo źle się czuje jak ja muszę czekać a miał kto chciał

Dziwka: jest to osoba, która puszcza się na prawo i lewo a do tego bierze za to pieniądze. Nie uważam za dziwkę osoby, która po długoletniej znojomości (takiej powiedzmy na \"cześć\") poszła do łóżka z tą znajomą osobą po trzeciej randce... tym bardziej, że jest z nią do tej pory i będzie do końca życia. Dziękuję.

Też facet: masz absolutną rację. To samo działa w drugą stronę. Czemu mam czekać na faceta, który wkłada swój penis w każdą, która mu tylko nie odmówi. Jeśli Twoim celem jest obrażenie mnie, to nie uda Ci się to, bo wszystko działa w 2 strony.

Gość spuszczam się tylko w jedną

Gość Cevek
"Dziwka: jest to osoba, która puszcza się na prawo i lewo a do tego bierze za to pieniądze." Jak juz chcesz slownikowej definicji slowa dziwka to masz: dziwka 1. obraźl. «o kobiecie, której postępowanie uważa się za niemoralne lub oburzające» opis pasuje dla ciebie jak ulał.

Gość Cevek
"Nie uważam za dziwkę osoby, która po długoletniej znojomości (takiej powiedzmy na "cześć") poszła do łóżka z tą znajomą osobą po trzeciej randce" czyli twierdzisz, ze mozna chodzic do łózka z każdą osobą, którą zna sie kilka lat, nawet jesli tylko "na czesc"? Ty wiesz w ogole, co piszesz? Tak wlasnie postepuja dziwki - dają dupy wszystkim, ktorych ledwo znają.

Bo w tym świecie tak to jest, że kobieta oddając się na pierwszej randce i mając więcej niż dwóch partnerów seksualnych w wieku 23 lat jest dziwką, kurwą, szmatą itd., a facet, który miał przyjemność obcowania z nie mówiąc o, dwóch bo taki mężczyzna to ciota, ale o liczbie, co najmniej 30 kobiet staje się wręcz bohaterem. Faceci a ja wam powiem jedną rzecz: Zastanówcie się czasami czy to nie kobieta wykorzystała was a nie wy kobietę. ;) Być może to wy zostaliście wyruchani a nie wy ruchaliście.

Gość Cevek
Też facet - tez mam taką nadzieje, szkoda chłopaka dla takich lafiryndy.

A nie ma jakiejś innej, np z innego słownika? Chciałabym mieć szersze pojęcie o samej sobie. Wiesz... żeby wiedzieć jak się przedstawiać.

Gość mietlonogi edo
bc

Gość Cevek
zona mundurowego - a skąd wiesz, ze dla mnie facet, ktory zaliczyl wiecej kurew staje sie bohaterem?

Dostało mi się już- Kurwo teraz wywłoko- używana - dziwka, a mój użył słowa zdzira. Piękny dzień.:(

Gość Cevek
"Wiesz... żeby wiedzieć jak się przedstawiać." Ty sie chcesz przedstawiac? Wystarczy, jak rozlozysz nogi.

Cevek: nie, nie twierdzę, że można chodzić z każdym do łóżka, bo nie do każdego czuje się pociąg sexualny, nie z każdym chce się dalej umawiać, nie każdy wzbudza nasze zaufanie i nie każdy jest frajerem (jak np. obecni tu Panowie) :)

Czytając wasze wypowiedzi odnoszę takie wrażenie. Nie pisałam postu osobowo a uogólniłam jakby ktoś nie zauważył. Nota bene nazywając ja.23 dziwką zdania dobrego mieć nie mogę. Skoro waszym zdaniem wszystko działa w jedna stronę. Podałam przykład jak można odnieść to w stronę drugą. Czasami się zastanawiam czy nie można inaczej porozmawiać o tych prawach jak w sposób wulgarny ....

Miła27, nie przejmuj się, te ostatnie to do mnie były:) Wzięłam trochę na siebie ;)

Gość frajerem to byłbym
gdybym ożenił się z taką jak ty