Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Podobna ilość partnerów seksualnych z przewagą faceta czy wtedy najl układa się

Polecane posty

Niepotrzebnie się moi drodzy nawzajem obrażacie to po pierwsze. Po drugie nie dziw się Droga Autorko że tak Cię oceniają ludzie. To że miałaś 12 partnerów sugeruje że masz łatwość w ich zmianie - ergo jesteś niestała w uczuciach. A ludzie chcą stałości. Teraz będzie z grubej rury: w cybernetyce jest taka teoria mówiaca że aby mogła wzrastać złożoność układu potrzebna jest jego stabilność. Przekładając to na polski trwały i głęboki związek może powstać tylko gdy partnerzy są stabilni w swoich poczynaniach.

kiedyś był tu temat chyba \"moja kobieta w wieku... miała 20 facetów\" albo coś w tym stylu-tam jest moje zdanie!! 90% z nas już sobie używało i nie widzę w tym nic złego!! Jakby miała czekać na księcia z bajki to by była kolejną zdołowaną dziewicą!! Ilu ludzi tyle zdań :-)

Gość gdyby mi laska powiedziała
że miała 12 to zsam bym się zdołował

życie po życiu: dzięki za tą wypowiedź:) Teraz już wszyscy wiedzą, że mój związek jest stabilny, gdyż \"jestem stała w swoich poczynaniach\". Jak zaczęłam, tak trwam (niemylić z telewizją) i kontynuuję;)

Gość gdyby mi laska powiedziała
choć sie zdenerwowałem jak ostatnia powiedziła mi ze miała jednego a tak niewinnie wyglądała

są kobiety, które bzykają się z kim popadnie i tak im dobrze. A są też kobiety, które miały wielu partnerów seksualnych i z każdnym z nich chciały stworzyć długotrwały związek i coś za każdym razem się rypało. Ja mam za sobą 3 związki, w każdym z tych facetów widziałam potencjalnego mężczyznę swojego życia. Byłam dziwką? Nigdy w życiu, byłam 3 razy zakochana i 3 razy dostałam kopa w dupę. Kobiety są naiwne, a seks uważają za największe oddanie mężczyźnie i przysłowiowy dowód miłości. Mężczyźni traktują seks jak super zabawę i tą samą miarą oceniają kobiety, a ich podejście do tych spraw jest tak skomplikowane, że prostak tego nie zrozumie. Mam 21 lat i 3 partnerów seksualnych za sobą. Jestem dziwką? Nie Ufam mężczyznom? Nie Wierzę jeszcze w to, że warto być wiernym i oddanym? Nie Nie wiem, czy to pech, czy po prostu wszyscy faceci to obłudne szuje

Gość poprostu łatwa głupia
laska z ciebie

Panowie a wy mówiecie ile mieliście lasek ? tych oficjalnych i nie? Jezu zamiast docenić szczerość dziewczyny dostrzegacie tylko jej dorobek. I nie dziwcie się jak następnym razem laska powie, że miała jednego bo wcale się nie dziwię ale czy jest budować wtedy jaki kolwiek związek skoro wszystko zaczyna się od kłamstwa?

Gość a głupich żon też nie chcemy
jakiś cawaniaczek wałków nawciska a ta nogi rozkłada

Nom, łatwa i głupia. Bo uważałam, że jak mężczyzna mówi, że kocha to kocha, że jak mówi, że na zawsze to na zawsze. A każda kobieta, która myśli, że może polegać na mężczyźnie jest głupia. Bo mężczyźni to śmiecie. Poza gejami. Oni jedyni autentycznie szanują kobiety, ale co z tego skoro związku z tego nie będzie

Gość ze szmatami też nie ma związkó

Rzeczywiście jesteś głupia a najlepsze jest to że mężczyzn obwiniasz za to że jesteś idiotką.

Gość Cevek
"są kobiety, które bzykają się z kim popadnie i tak im dobrze." wiec niech autorka nie dziwi sie, ze jej facet jak uslyszal o 12 partnerach zareagowal tak, a nie inaczej.

a z pomarańczowymi nickami nie ma gadania, bo to tchórze z kompleksami, a nie poważni dorośli ludzie

Gość Cevek
"Kobiety są naiwne, a seks uważają za największe oddanie mężczyźnie i przysłowiowy dowód miłości" z tym sie zgodze, ale jesli dziewczyna pisze, ze poszla do lozka po 3 randkach to o jakiej milosci mowimy?

Tu jest pełno takich nie najmłodszych dajek:D Jak czyta się te wypowiedzi to aż niewiarygodne jak puste są dorosłe kobiety.

>Cevek >\"są kobiety, które bzykają się z kim popadnie i tak im dobrze.\" > >wiec niech autorka nie dziwi sie, ze jej facet jak uslyszal o 12 >partnerach zareagowal tak, a nie inaczej Zna swoją kobietę, wie jakim jest człowiekiem. Jest taka zasada, że liczy się to co jest teraz, a nie to co było kiedyś. To chore być zazdrosnym o poprzednie związki. >Koless a Ty idź się utop BTW: a i tak jak głupi biegacie za ładnymi laskami, w które spuściło się pół miasta

Gość W związku wszystko się liczy
przyszłość teraźniejszość przeszłość szczególnie poważnym

Gość Cevek
"To chore być zazdrosnym o poprzednie związki." Nie o zwiazki, ale o przelotne znajomosci. Mam miec dziewczyne-dziwke, ktora przez cale swoje zycie oddawala sie za postawionego drinka w klubie? No wybacz. " a i tak jak głupi biegacie za ładnymi laskami, w które spuściło się pół miasta" co za stereotyp, ladna laska, to puszczalska.

Się wkurzyłam. Cevek Ty głupi, durnowaty cwelu. Najłatwiej jest się wypowiadać na temat innych jak się nie zna ich historii. Nie chce mi się idioto opowiadać jak było ze mną, ale jeśli ja nie mam sobie nic do zarzucenia, to tym bardziej jakiś anonimowy dupek nie ma najmniejszego prawa oceniać, a tym bardziej wyzywać. Każdy ma gdzie indziej granicę wartości. Dla jednych to jest dziewictwo (którego zapewne trudno Ci się pozbyć, bo masz pryszcze na kutasie),a dla innych wartością jest udany związek, niezależnie od tego czy zaczął się od sexu na pierwszej, trzeciej czy dziesiątej randce. Więc odpierdul się ode mnie i od Miłej27:)

Gość Cevek
"...bo masz pryszcze na kutasie" no! i do tego skrzywiony czlonek i przedwczesny wytrysk :o

ja nie poszłam na pierwszej randce., nie na trzeciej nie na piątej Mojego pierwszego faceta znałam 6 miesięcy zanim zaczęliśmy się spotykać, pierwszy raz kochaliśmy się ponad rok później Z drugim przyjaźniłam się ze 4 miesiące przed \"pierwszą randką\", spotykaliśmy się dzień w dzień, po 2 miesiącach spaliśmy ze sobą Trzeciego znałam 1,5 roku, 2 miesiące byliśmy w takim stanie zawiedzienia między przyjaźnią, a czymś więcej, jakiś 5 tygodni po tym jak oficjalnie \"zaczęliśmy ze sobą chodzić\" wylądowaliśmy w łóżku. Każdy związek oparty był na setkach godzin rozmów o wszystkim i zaufaniu. Mimo wszystko dostałam łatkę dziwki. Szybko rzucacie kamieniami ;] Żaden nie zapytał o okoliczności, nie? Dlaczego? Bo większość osób wpada na kafeterię by się wyżyć i odreagować nieudane życie. Standard

Gość ładna jak ładna
gorzej jak brzydka i używana, taka to dopiero dla faceta porażka

Gość a co to my Jezusy
szmata to szmata, pora znależć śliczną dziewiczkę na żonę

>ładna jak ładna każdy dostaje to na co zasługuje