Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Podobna ilość partnerów seksualnych z przewagą faceta czy wtedy najl układa się

Polecane posty

Nie doczekasz się :o co najwyżej mętnej gadaniny, że facet to zdobywca, a kobieta to zdobycz. Zieeeew. ja.23, będę Cię wypatrywać na forumie :)

ja się tym zgadzam Anusia. Zawsze strona, która \"ma mniej na sumeniu\" ma prawo wymagać więcej Czyli dziewica czy prawiczek może odczuwać przykrość, bo partner ma już inicjację za sobą. Ale czuć z tego powodu taki niesmak czy odrazę? Nie seks jest najważniejszy w życiu i nie on świadczy o wartości człowieka. Ale jak już rozważamy dwoje ludzi po przejściach to jedno nie powinno mieć do drugiego pretensji o nic. O to mi chodzi.

Gość Ludziska kochani
zona mundurowego- nie doczekasz sie . Przyczyna prosta-czytaj powyzej pozdrawiam

Generalizujecie dziewczyny, nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Zarówno z jednej jak i z drugiej strony usłyszeć można bełkot. A od obrażania wszystkich facetów jestem równie daleka jak od nazywania kobiety mającej więcej niż 5 partnerów kurwą. Popatrzcie na to tak kobietki. Panowie piszący wcześniej tu tak aktywnie, ćwiczyli swoje paluszki na klawiaturkach, a w przyszłości zaprocentuje to komu? Oczywiście nam kobietkom. :)

Gość sama jesteś żałosna
to teraz taka sytuacja: facet, 24 lata, jednak partnerka seksualna, prawiczek do 22 roku zycia. Mogl "to" zrobic wczesniej, ale nie chcial, bo uwaza, ze seks tylko z milosci ( nie koniecznie po slubie). Mogl miec wiecej partnerek, przelotnego seksu (nadal seks bez milosci), ale nie chcial. Nie chcial, bo mial szacunek dla przyszlej dziewczyny, jak i do siebie samego. A teraz widze tu wypowiedzi, ze im wiecej facet zalicza, tym lepiej, bo jest bardziej doswiadczony. I teraz przechodząc do meritum: Po pierwsze, dziwicie sie, ze szukam kobiety, ktora miala jednego, gora trzech partnerow seksualnych, a nie 12? po drugie, widze, ze moje zycie seksualne, bedzie przez kobiety odbierane odwrotnie, niz oczekiwalem. Moze wiec bede klamal, i zawyze swoje sttystyki? W sumie zaczynam zalowac, ze sie "oszczedzalem". Trzeba bylo ruchac, jak byla okazja. Teraz ide spac, bede jutro rano 🖐️

Gość sama jesteś żałosna
facet, 24 lata, jedna partnerka seksualna....

dużo rozmawiam z mężczyznami w wieki 20-29lat. Także na tematy seksu. Znam jednego prawiczka. Lat 24. Długo mówił, że czeka na tą jedyną, aż w końcu nie wytrzymał i przyznał się do tego, że właściwie to gdyby tylko była taka okazja, to już dawno miałby to za sobą. ;] Większość mężczyzn myśli tak jak on.

Gość fucked alien
Chyba przesadzasz (albo w dziwnym środowisku się obracasz).

Sama jesteś żałosna, fajny jesteś przypominasz mi mojego męża ;p (szacunek dla samego siebie słyszałam to często i teraz jakby nie patrzeć jakoś mu bardziej ufam, bo wpoił mi ten szacunek do samego siebie i przeniknęło mnie to aż do szpiku kości - czy śpię spokojnie tak śpię spokojnie, bo wiem, jakie wartości ceni a on wie, co czeka na niego w domu). Najważniejsze jest to by się w tym wszystkim nie pogubić, lepiej opamiętać się w porę niż brać w ślepe zaułki. Zgadzam się również po części z wypowiedziami dziewczyn sytuacja życiowa jest różna, i kilka zdań może rysować błędny obraz danej osoby (przekonałam się o tym na własnej skórze a jak i to nawet dziś ;)) także nim wypowie się gorzkie słowa, czasami lepiej ugryźmy się w język. Tak, więc ponieważ nudą zawiało ja również udam się na zasłużony spoczynek ;) Miłej nocy Miłej nocy

Gość Tak czy inaczej każdy m prawo
szukać takiej osoby z którą będzie szczęśliwszy. Jeżeli facet autorki tematu będzie szczęśliwszy z dziewicą to niech jej szuka.

Oczywiście że ma...Tylko trudno wymagać od 27 letniej dziewczyny aby była dziewicą(z kobietami w tym wieku to nawet nie chce mi się gadać)...Niech szuka w odpowiedniej grupie wiekowej...

Gość mi też się nie chce gadać
ze starymi dupami

Wiesz co Miła27...:o albo jesteś masohistką albo zaczynam myśleć, że to jest prowokacja. Wogóle nie zwracasz uwagi na to co piszą Ci ludzie, którzy Cię nie potępiają. Do tego ciągle dopytujesz się \"co ze mną\" mimo,że otrzymałaś już milion odpowiedzi na swój temat i wiesz, że po raz kolejny zostaniesz nazwana dziwką. Dziwna jesteś:O

Mila27 ja nie będe Cie linczował jak reszta, nie będe jak reszta niedopieszczonych zranionych pustych dupków wyzywał. Ja spytam. Dlaczego? Skąd taki wynik?? Jak to się stał o że tylu ich miałaś?? Samo waszło, czy po prostu w taki sposób się prowadziłaś? Chyba od tego powinniśmy zacząc

PRZECIEŻ TO NIE MA ZNACZENIE CZY JEDNEGO CZY 12 Jestem przekonany że ten jej chłopak miałby problem i z jednym. Jak brać użuwaną to lepsza doświadczona przynajmiej dobra w łóżku.

Gość żadnej dziewicy
nie miałem przyjemności rozdziewiczyć

Gość koloP
a ja miałem, i po kilku latach sie rozstakliśmy. Ta to teraz dopiero musi sobie w brode pluć ... Cóż, takie życie.

Gość do autorki topiku
no to ladnie musialas sie puszczac i ty chcesz w normalnym zwiazku byc niech ten facet cie oleje bo z dziwka nie ma co byc i idz do burdelu szmato pracowac bo tam twoje miejsce jak tak szybko nogi rozkraczasz

Vitas77 hehehe i za to to forum lubię nie wiem jak wróćę zmęczona z pracy zawsze poprawię tu sobie humor. KoloP nie łam się teraz taka technika, że dziewicą można będzie być co drugi dzień :)

Gość bums99
Mila27 - zalujesz, ze powiedzialas partnerowi prawde, czyli sadzisz, ze lepiej ukladac zwiazek na klamstwie? Wszystko, co zle, zachowac dla siebie, a mowic jedynie o rzeczach dobrych?

Gość 14stu
związek z kobietą która miała mało partnerów, która szła do wyra po odpowiednim czasie jest dużo głębszy niż z tą która ma bogatą przeszłość kilka nieudanych przygód. Tak już na świecie jest że facet bardziej ceni kobiety powciągliwe niż uległe. Facetowi do wyszalenia się potrzebne są łatwe kobiety a do stałego związku powściągliwe. Byłem z kobietą z którą poszlimy do wyra po dwóch miesiącach dojrzeliśmy psychicznie do tego było cudownie. Teraz mam partnerkę która miała tylu facetów co "pseudonim" znałem ją dwie godziny i do dzieła. Jestem z nią już 7 lat do dzisiaj odbija sie to na naszym związku, seks jest wspaniały ale uczucia nie będą takie same jak z poprzednią. Na dzień dzisiejszy wole być oszukany w ilości partnerów niż zastanawiać sie kto, co, kiedy, jak. W szczególności jak partnerka opowiada kto jaki był i wzdycha na myśl o wspomnieniach z wakacji. Z mojego doświadczenia zauważyłem że kobiety podnieca to jak facet opowiada ile miał partnerek co z nimi robił, starają się udowodnić że są lepsze od byłej. Faceta odwrotnie ma być pierwszy, najlepszy. Więc dziewczyny kłamstwo drogą do sukcesu. Zależy też czy dziewczyna traktuje bogatą przeszłość jako wyczyn czy tego żałuje. Moja partnerka akurat myślała że dokonała czegoś wielkiego wytłumaczyłem jej żę to dla kobiety najprostrza rzecz na świecie.

Gość dtkdk
przeszłośc seksualna ma znaczenie tylko wtedy jak jedno z partnerów jest niedoświadczone w przeciwnym razie prrzeszłośc nie powinna miec znaczenia

Gość
Ehh. Każdy ma prawo robić co uważa. Tyle, że później musi ponosić tego konsekwencje. Nienawidzę kłamstwa, czy też niedomówień. Mówię laskom ile miałem, jeśli się pytają. Pasi? Fajnie. Nie pasi? Będzie następna. Gdyby mnie kobieta w tym temacie okłamała, bo niby kocha, czy coś, to po poznaniu stanu faktycznego w twarz jej bym splunął.. Piękna miłość budowana na kłamstwie :o. I jeśli kogoś to interesuje to, owszem, też będę szukał jak najmniej używanej. Fakt, dziewice towar deficytowy, ale w życiu ludzie dzielą się na wygranych i przegranych. I są jeszcze takie kraje gdzie seks przedmałżeński nie jest powszechnie akceptowanym zachowaniem (przynajmniej u kobiet :P). Narzekacie kobiety, że goście jad wylewają. Ale przecież wiele panienek wręcz kurwica bierze jak usłyszą/przeczytają, że facet może je zlać ze względu na ich \"przeszłość\". I też nie przebierają w słowach. Pamiętajcie, że tego kwiatu też półświatu. Niestety, każda chciałaby być traktowana jak księżniczka i mieć księcia z bajki. Tyle, że najczęściej z dziewiczą księżniczką z bajki ma tyle wspólnego... :o Nie tylko faceci chcą mieć ciastko i zjeść ciastko, jak widać.

Gość dtkdk
Apostoł Nienawiści ..... masz rację

Gość Malwinaa23

Gość Malwinaa23
ale jaja nie sadziłąm ze tyle osób napisze w taki sposób