Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cefe

od 3 lat nie mam okresu

Polecane posty

Gość cefe

mam 22 lata a od 3 nie mam okresu. jaka moze być tego przyczyna

Gość Dziewczyny zajrzyjcie nie mam
i jescze u ginekologa nie bylaS??? jak sie 14 dni opoznia to nalezy juz pojsc :-/ Przyczyna...zaburzenia hormonalne zapewne...dowiesz sie po badaniu (moze za duzo prolaktyny...testosteron...musisz koniecznie zrobic badania, jesli chcesz miec dzieci....

Gość 18-latka
to musi być prowokacja

Gość lulilai
mam nadziejej ze to prowokacja bo jelsi nie to ciemnogrod poporstu 3 lata?? ja bym sie bała powiedziec lekarzowi o tym ze tak dlugo nie mam i jeszce pewnie zra zpoprosisz ' o jakiej domowe sposoby wywolania okresu' w nocy o polnoscy z 23/24 listopada wypij herbate do gory nogami - ale jak data wskazuje to musisz jeszcze rok poczekac

marny dowcip. od 3 lat nie masz okresu i piszesz o tym na forum, zamiast 2 lata i 9 miesięcy temu iść do lekarza... taaa...

Gość i zaraz sie okaze
ze pewnie jeszcze nigdy nie byla u gina. Ciemnogrod do potegi!

Gość ja też nie mam od ponad 3 lat
nabawiłam sie poważnych zaburzeń hormonalnych przez głupie... odchudzanie

Gość dgjtyjhdyh
no rusz dupe do lekarza!!!!!!!!!!!!!

Gość _pola_
na jakim ty siwecie zyjesz??? co za zacofanie. 2 lata i 10 miesiecy temu powinnas juz byc u lekarza:o

aha no tak zapomniałam o najważniejszym przez ten cały czas jestem pod opieką różnych lekarzy...większość rozkłada ręce, taka jest nasza służba zdrowia a ja w wieku 17 lat przechodze menopauzę , i pomyśleć że najprawdopodobniej cierpię tak ze swojej głupoty;(

to sie kurwa idzie, prosi o przpeisanie luteiny i okres nastepuje juz po 10 dniach tlumoki!!!! matko boska, zalosni jestescie!!!!

Gość Tiaaa odchudzajcie sie

groosia toś się popisała swoją wiedzą, gratulacje. Myślisz naprawdę że przez te 3 lata nie brałam progesteronu to Ty jesteś żałosna... Ja już nie takich metod próbowałam...

no to czego oczekujesz glupia dupo od nas... niby bralas progesteron a do lekarza zapewne tez poszlas ,wiec co? MYSLISZ ZE TU RZUCIMY CI ZLOTY SRODEK NA DPSTANIE OKRESU??? to ty wykaz sie wiedza i zrob cos madrego i tu nie pisz bo tylko sie kobieto osmieszasz

Gość figzina
ja też nie mam od ponad 3 lat zapewne mialas badania hormonalne??? co masz podwyzszone??? Mialas usg jajnikow???

Tak miałam badania hormonalne i to kilka razy. Bardzo niski estradiol , progesteron i niedomoga FSH i LH .Usg w miare ok tyle że endrometrium bardzo cienkie.

Gość ANOMIM
JA NIE MAM OKRESU OD 2 LAT.... NIE MAM TARCZYCY , NIE SĄ TO HORMONY ANI ZESPÓŁ NADNERCZY NIE WIADOMO CO MI JEST . CHODZIŁAM DO LEKARZY I NIC BADANIA WSZYSTKIE SUPER. NA POCZATKU BRAŁAM LUTEINE I NORMALNIE PO NIEJ MIAŁAM OKRES,ALE POTEM LEKARZ POWIEDZIAŁ ŻE ZA DUŻO TEŻ NIE MOGE...W KOŃCU JUŻ NIE WIEDZIELI CO POWIEDZIEĆ TO MI POWIEDZIAŁA JEDNA LEKARKA ŻE MAM SOBIE TERMOMETR WSADZIĆ W POCHWE I MIERZYĆ TEMP ALE NIE WIEM PO CO.... PRZECIEŻ JA CHCE MIEĆ TYLKO NORMALNIE OKRES. JESTEM MĘŻATKA I W KOŃCU BĘDĘ CHCIAŁA MIEĆ DZIECKO... NIE WIEM JUŻ CO ROBIĆ... PŁACZE CODZIENNIE WIECZORAMI BO NIE WIEM CO MAM JUŻ MYŚLEĆ...

Gość Eugenia 92 lata
jo jus ni mom okresa ot czasów II wojny, jak mie hitler wyłomoto

Gość a ja mam dopiero 1 okres
ja mam 16 lat i wczoraj zaczoł mi sie okres pierwszy za to moja koleżanka miała w wieku 4 lat. mama mojej innej przyjaciułki ją adoptowała bo nigdy okresu nie miała a ma 51 lat idź do lekarza bo mogłaś se coś uszkodzić tak jak moja ciocia rok temu uprawiała seks i se coś uszkodziła