Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superpromocja

skąd ściągacie darmowe MP3?

Polecane posty

ja moge podać moją tajną rosyjską strone z mp3 :D jest duzy wybor wszystkiego- niestety polskich pieśni brak i nad tym ubolewam

www.forumsoft4u.tk tu sciągasz nawet całe albumy , gry i inne a nawet filmy :) forum zapodaje linki i kody do nich :) jak bedziesz miał problem napisz tu lub na emaila:)

a moglabys podac prawidlowy link? bo ten cos nie dziala.. jakas dziwna ta strona wyskakuje nie wiem o co tam chodzi... dzieki :)

www.forumsoft4u.tk najpierw musisz sie zalogowac a pozniej sciagaj do woli:P jak bedziesz miał jakies problemy pisz:)

Continue to FORUMSOFT4U.TK: forumSoft4U::Download Board:: Music,Applications,Cracks and Serials... (or wait for 15 seconds) musisz na tego linka wpier nacisnąc:)

Gość GF
NO I CO DALEJ Z TYM??

no wiec lugujesz sie na te forum i pozniej wchodzisz na muzyke czyli MP3 masz tam do wyboru pop, hiphop itp..... poniej na forum masz napisane linki do ntej strony i musisz odczekac 50 sek napisac ukazany kod i ci sie sciąga.... nie jest to takie trudne na jakie wygląda:) powiedz mi lepiej jaki album lub piosenke chcesz sciagnac to ci pomogę:)

Gość rete4rte4te
jasne,sciema..../probuje tylko naciagnac zeby jak najwiecej sie tam ludzi zalogowalo a nic zwiaanego z muzyka tam nie ma

hehe jaka sciema, ja jestem dziewczyną a widze ze jakos sobie umie poradzc z tym forum;-o a wcale sie nie znam na komputerach ...

Gość e taaaaaaaam
gratuluje ilości pościąganych wirusów i spyware na kompie :) 🖐️ radze przeskanowac systemy, bo te ruskie stronki już tak mają...nie ma nic za darmo :)

hmm... no ja juz troche z ruskich posciagalam, wiec wez mnie nie strasz nawet :O Martinella- dzieki- bede probowala dalej walczyc z ta strona od Ciebie za chwile :)

Martinella- ale tam w ogole nie ma działu takiego jak Muzyka czy Mp3! Sama jak bedziesz kliknij prosze na tego linka i powiedz co widzisz i gdzie tam wejsc zeby sie dobrac do muzyki..

Gość Tomcio z Paluch
e..ja to sciagam z BearShare....w 30 minut jakies 20 piosenek nawet bedzie

Gość PiotrekSSS
Ja ściągam z mp3youtube pl xD Mam u nich konto premium więc bez czekania i bez limitu prędkości wszystko mi sie pobiera!