Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to teraz odbijemy piłeczke

Dlaczego nie ma takich kobiet ?

Polecane posty

Gość Agnieszka Zarzycka - Wenert
to teraz odbijemy piłeczke...a z którego roku była ta gazeta w której to wyczytałeś :P

Gość pech
taka jedna ...heheh mamy cos wspolnego ze soba:)

Gość to teraz odbijemy piłeczke
z tego roku, może tutaj na kafe tendencja odwrotna :) ale w skali całej Polski to pruderia wygrywa...

Gość Agnieszka Zarzycka - Wenert
pruderia pewnie wygrywa bo "swoje brudy trzeba w domu prać" :P

Gość digitalesse
wiele kobiet w życiu nie przyzna się, ze uprawia seks oralny. Ja lubię baaardzo, gdy sama zostanę zaspokojona języczkiem, to niby czemu miałabym tego odmawiac ukochanemu??? W końcu, gdy sprawia to facetowi taką przyjemność - to znaczy, ze jest to jedna z form dobrego seksu miedzy partnerami :-))

Gość pech
wiecie co pierwszy raz sie spotykam za mysla ze oralny moze ponizac!!!ludzie o czym wy mowicie

Gość walduuś
wiele sie o tym mowi, chyba jestes jakas zacofana :o

Ja tam lubie sex oralny:) Jakos nigdy nie czulam sie ponizona;a co w tym zlego ze dwoje ludzi kochajacych sie sprawia sobie przyjemnosc.

Gość pech
waldus....co ty pierdzielisz!!!!o czym sie mowi o sexie oralnym ze niby ponizajacy jest???hehe to co powiecie o sado maso

Gość taka jedna ona
kto o tym mówi, ze sex oralny jest poniżający? ja tez sie nie spotkałam, już prędzej niektóre kobiety się wstydzą lub ... brzydzą (brzmi może drastycznie, ale niektóre tak mają) - ale poniżający? Poza tym kwestia wygląda tak, ze jeżeli facet nie jest odpowiednim kochankiem, zmusza do czegoś kobietę, nie szanuje jej ... to nawet pozycja "po bożemu" będzie poniżająca, a jak jest taki jak powinen być, szanuje kobietę, oboje tego chcą to nawet największa dewiacja poniżająca nie będzie - kwestia zaufania, akceptacji i szacunku (wiem, powtarzam sie z tym szacunkiem, ale to ważne, hehehe)

Gość walduuś
nie pierdziele, mowie jak jest, slyszalem to od wielu kobiet, kolezanek, przyjaciolek, kumple tez o tym mowia, nie jest to moze jakies nagminne, ale dosc czesto spotykane, wiec skoncz z uwagami typu "co ty pierdzielisz" bo w tym momencie sama pierdzielisz 😠

Gość just me 29
ja taka jestem :) i dlatego mój facet tak mnie uwielbia :D no może czasami zdarzy mi się przekląć... ale to tylko tak troszeczkę ;)

Gość just me 29
i lubię seks oralny :)