Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubek herbaty

Krew krew krew...ileż można/

Polecane posty

Gość Kubek herbaty

Witam. Mam pewien problem. Jakiś czas temu miałam okres. Skończył się i wszystko było okej. Przez 2 tygodnie. Po tym czasie znów zaczęłam krawić. I Kwawię do teraz:/ Od 4 tygodni ciagle krwawie... Niedlugo zacznie sie piąty tydzień:/ Chce isc do lekarza, ale wolalam poczekac, az skoncze krwawic.. A ja nie koncze.. Czy komus przydarzylo się coś podobnego? Pozdrawiam🌻

kolejna prowokacja? nie wierzę, że można tak na poważnie... to czekaj dalej, może się wykrwawisz na śmierć...

Gość kupowałam tu wielokrotnie
NATYCHMIAST DO LEKARZA!!!!

Gość Kubek herbaty
To nie prowokacja. Jak mam iśc do lekarza skoro ciągle krwawię? To strasznie krępujące:(

Gość własnie dlatego
czy Ty sobie nie zdajesz sprawy, że w najlepszym wypadku mozesz się nabawić cięzkiej anemi, nie mówiąc już o tym, że to może być coś poważnego i np nigdy nie będziesz miała dzieci? Czemu niektóre kobiety są tak idiotycznie głupie!!!

Gość anemię to pewnie już masz
Ja miałam po krwawieniu przez 3 tygodnie. Okazało się, że to zaburzenia hormonalne spowodowały nadmierny rozwój błony macicy i musiałam mieć zabieg. dostałam narkozę na 20 minut, obudziłam się i po 3 dniach byłam zdrowa i nic mnie nie bolało. A i po zabiegu tylko trochę, jak na poczatku okresu. więc nie masz się czego bać, i nie ma się czego wstydzić, lekarz wie, że takie krwawienie się zdarza. tylko idź już do niego zaraz jutro!

Gość anemię to pewnie już masz
i to było prawie 6 lat temu, od tamtej pory wszystko mam w porządku i nic takiego więcej się nie zdarzyło.