Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekqq

Kocha czy nie?

Polecane posty

Gość Tomekqq

Witam odbylem dzisiaj rozmowe ze swoja dziewczyna. Mieszkamy dosc daleko od siebie wiec widzimy sie mniej wiecej raz w smiesiacu (czasami dwa a czasami wcale). Stwierdzila, ze nie miala by nic przeciwko jezeli mialbym w swoim miescie druga dziewczyne i uwaza, ze mozna kochac wiecej niz jedna osobe. Czy dziewczyna, ktora ma takie podejscie i pozwolilaby mi na druga laske moze mnie kochac?

Gość ona nie kocha cię już
daje ci wolna rękę.

Gość tak mówi bo pewnie ona
już kogoś ma:O

Sorry Tomekqq ale moim zdaniem to gdyby była zakochana nie chciałaby się Tobą dzielić ...a może to powiedziała żeby sprawdzić Twoją reakcję? ale jeśli rozmowa była na serio to... ja bym nie chciał żeby mój facet kochał inną kobietę ...albo sie ze mną i z inną równolegle. Dla mnie to chore

Gość taka jedna ona
mówi tak, bo liczy, ze ty jej powiesz to samo - chce mieć wolną rękę

Gość taka jedna ona
nie wiem, co was łączy, ale jak dla mnie, to nie jest miłośc

Gość Sara82
też sądzę , że albo kogoś już ma.. albo Cię niestety ale nie darzy takim wielkim uczuciem jak ty ją..sama kiedyś też chciałam takiego związku z chłopakiem któy mieszkał daleko , bo nic do niego nie czułam , abył dla mnie tylko zabezpieczeniem bo nie lubie byś sama.

Gość Tomekqq
wyglada na to, ze potwierdzily sie moje obawy :/ poswiecilem mnostwo czasu i sily zeby zaufac kolejnej osobie, i najwidoczniej zostane drugi raz na lodzie. Nie wiem czy bede potrafil zaufac komus kolejny raz. Po co ktos mowi, ze kocha skoro tak nie jest...

Gość Tomekqq
Sara82 chyba jest tak jak mowisz. Kiedys powiedziala mi, ze jej nie przeszkadza ta odleglosc, a ja zdycham z tesknoty juz po tygodniu. Czesto odnosze wrazenie, ze tak naprawde to tylko ja tesknie :/

Gość Tomekqq
idzie ktos na wodke? :(

Gość greenEyes_
Moim zdaniem miłośc na odległosc nie istnieje:| Nic nie zastapi spojrzen w oczy.. nawet najlepsza komerka internetowa.. A kobiety lubia czuć bliskość, więc skoro Ciebie przy niej nie ma moze jest ktoś kto jej tą bliskośc daje.. Ale wcale nie musi tak być, moze Twoja dziewczyna przyzwyczaiła się do byci bez Ciebie i poprostu nie tęskni tak mocno.. Co nie znaczy,że nie kocha!! Trzymam kciuki