Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekqq

kocha czy nie?

Polecane posty

Gość Tomekqq

Witam odbylem dzisiaj rozmowe ze swoja dziewczyna. Mieszkamy dosc daleko od siebie wiec widzimy sie mniej wiecej raz w smiesiacu (czasami dwa a czasami wcale). Stwierdzila, ze nie miala by nic przeciwko jezeli mialbym w swoim miescie druga dziewczyne i uwaza, ze mozna kochac wiecej niz jedna osobe. Czy dziewczyna, ktora ma takie podejscie i pozwolilaby mi na druga laske moze mnie kochac? ps. do podszywaczy i innych zabawnych ludzi: darujcie sobie bo i tak mnie nie beda ruszac wasze komentarze.

Gość NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
NIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grzybnia starego pierdziela
nie kocha Tomuś, nie kocha :P

Gość Tomekqq
o kurwa mac :|

Gość Tomekqq
moze dlatego, ze chcialbym wiedziec czy osoba ktora bardzo kocham cos do mnie czuje...

Gość gość
Chce Ci powiedziec wupierdalaj w podkoskach, tylko nie wie, jak sie do tego zabrac:o Przykro mi:(

Gość Tomekqq
Kiedy mowie, ze ja kocham odpowiada tym samym, z tym, ze dla niektorych to tylko puste slowo a dla mnie cos wiecej...

Gość gość
A moze ona sobie juz znalazla kogos w swoim miescire i nie chce czuc wyrzutow sumienia, wiec proponuje Ci to samo?:o

Gość Tomekqq
tego sie boje :/

Gość Tomekqq
Zawsze jej mowilem, ze jakby miala mnie zdradzac to niech mnie lepiej zostawi i powie jaka jest sytuacja... na osobe ktora by mogla zdradzic tez nie bardzo pasuje... boje sie, ze po prostu przestala mnie kochac a taki zwiazek na odleglosc po prostu jej pasuje.

Gość ale kicha
:o nawet wkręty takie mierne:o o jej pozdro wymyśl coś na dobry wieczór :D tylko w Tobie nadzieja

Gość co nas to obchodzi

Gość Tomekqq
o czym mam z nia pogadac? ona twierdzi, ze mnie kocha i ze to jest normalne :/

Gość gość
To jej powiedz, ze jej propozycja jest dla Ciebie nienormalna, nie nigdy tak nie zrobisz i ze swiadczy to wg Ciebie o tym, ze ona chyba nie jest zbyt mocno zaangazowana w Wasz zwizek. Powiedz, ze czujesz sie zraniony......i czekaj, samo sie wszystko rozwiaze.

Gość kruszynkalila
ona jest chora i nie kocha cie i żal mi ciebie lepiej powiedz jej że masz gdzieś taki związek bo z tego nigdy nie będzie związku a już napewno normalnego

Gość Tomekqq
pozdro600 powiedzialem jej wiekszosc z tych rzeczy, ale ona uparcie twierdzi, ze nie widzi w tym nic zlego i ze takie ma podejscie. chyba nie zdaje sobie sprawy jak sie poczulem... jak jakis przedmiot ktory moze komus pozyczyc. poczulem sie gowno wartym czlowiekiem o ktorego nawet dziewczyna nie jest zazdrosna.

Gość gość
a to co mi jej powiedziales? To co w ostatnim poscie?

Zapytaj po prostu czy ona tak robi albo chce zrobić?? I już będziesz wiedział czy Cię kocha-proste!!

Gość Tomekqq
nie powiedzialem :/ szczerze mowiac to niedlugo po tym musielismy skonczyc rozmowe... ale jutro powiem jej wszystko i sie okarze :/

Gość Tomekqq
okaŻe - dysleksja sie klania : )