Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam__bo__nie__wiem

Czy zel gleboko oczyszczajacy Garniera mozna stosowac codziennie?

Polecane posty

Gość pytam__bo__nie__wiem

Jest to zel z pilingiem wiec rozsadek mowi, ze raczej nie ale na opakowaniu nie znalazlem zadnej iformacji :|

Gość evvela
Chyba do codziennej pielęgnacji, ale szczerze to chyba przesadzili z tą reklamą bo wcale nie działa tak skutecznie jak twierdzą...

Gość wiesz ciezko mi stwierdzic
jaka on ma skutecznosc bo kupilem go wczoraj;) Nie mam jakos szczegolnie wielkich problemow wiec mam nadzieje, ze wystarczy:)

To jest żel do mycia twarzy, więc należy go stosować codziennie:D Aktualnie używam tego żelu 2 x dziennie, rano i wieczorem. Nie podrażnia mojej skóry i te drobinki naprawdę jej nie zaszkodzą, chyba że masz wrażliwą cerę. Tych drobinek peelingujących wcale nie jest aż tak wiele, zmieszały się z konsystencją delikatnego żelu i świetnie masują skórę. Ten żel niestety wysusza skórę, dlatego zaraz po umyciu twarzy, przecieram skórę tonikiem, a następnie smaruję twarz kremem nawilżającym, z tej samej serii.

Gość cytrynkaaaa
Od tygodnia uzywam tego zelu , codziennie wieczorem. Krem z tej serii matujacy stosuje rano i wieczorem. I zauwazylam, ze moja skora na twarzy lepiej wyglada i jest gladsza oraz to, ze jakies nowe pojawiajace sie krostki zasuszaja sie. U mnie skora sie nie wysusza. Krem stosuje juz okolo miesiaca i moge pwoiedziec, ze dziala a zel dopiero tydzien, ale raczej jest lepiej.