Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita100000000

Mam chłopaka skorpiona

Polecane posty

Gość nikita100000000

Jestem moim skorpionem od kilku lat i nie wiem nadal jakie są na nich sposoby, to twarde sztuki, cięzko ich do czegoś przkonać lub sprawić żeby robiły to czego my wymagamy

Nikita chcesz przerobić skorpiona? :D :D :D :D Akceptuj go takim jakim jest i nie rób sobie z niego wroga :classic_cool: a przekonasz się ,że nieba Ci przychyli.Tylko daj sobie spokój ze zmienianiem go bo wiem jak na to skorpiony reagują. ;)

Gość nikita100000000
Myślisz że jesli nie bede wywierac na nim to czego oczekuję, to z czasem sam mi to da?

Gość autorkoo
mój ex był skorpionem, ludzie spod tego znaku są naprawdę ciężcy w pożyciu!! Never żadnych skorpionów w moim życiu!!!!!

Gość autorkoo
Ja wiem jedno po kilku latach życia ze skorpionem można dostać jakiejś psychozy....

Gość siosttra
O skorpionach wiem sporo, mój starszy brat jest skorpionem:0 Lubię w kobietach elegancję, delikatność i poczucie humoru, obrzydza ich brud i niechlujstwo Cenią sobie swobode, niecierpią się przed kimś tłumaczyć, są skorzy do opowiadania niestworzonych historyjek mają coś metafizycznego w sobie zwykle z wiekiem mówią dużo mniej, bardziej rozsądnie potrzebują dużo miłości, przytulania i ciepła Skorpiona trzeba starać się zrozumieć, nic na siłę czasem pozwolić mu samemu przekonać się że jego decyzje niezawsze są trafne

Gość nikita100000000
no właśnie mam wrażenie jakby on sprawiał że staje się psychiczna, nie wiem czy tak manipuluje, czy to poprostu ze mną dzieje się coś dziwnego..

Gość nikita100000000
to fakt że potrafi być magiczny,ale potrafi też być okrutny//......

Gość woodku
rany boskie czy wy naprawde wierzycie w to że jakiś obsrany znak zodiaku ma wpływ na charakter człowieka. dziewczątka moje drogie czy wy wiecie jak są pisane horoskopy??? czy wiecie co kształtuje chrakter i psychikę człowieka? no chyba raczej jie znak zodiaku.... porażka

Gość tez mam chlopaka
skorpionaz ta psychoza to prawda :o Jak sie klocimy to potrafi tak to przekrecic , ze zaczynam watpic w siebie i mysle,ze moze rzeczywiscie przesadzam i mam urojenia :o

Gość nikita100000000
kiedyś też nie wierzyłam w znaki zodiaku, ale skorpion to tak silny znak że dzięki niemu zaczełam zauważać że rzeczywiście to co piszą o tym znaku to wszystko prawda, a znaki zodiaku to nie horoskopy!!!!!!!!!!!

Gość woodku
dziewczyno mój chłopak jest bodajże rakiem i tez mi z nim ciężko. a ty myślisz że o znakach zodiaku ktoś mądrzejszy pisze? jak można wierzyć w takie bzdury??

Gość nadiaaaa
ja rówieniez mam chlopaka skorpiona i tak jak Ty mam poodbny problem :( cizko jest czasmi ale zgodze sie z innymi paniami ze skorpion jest w stani uchylic nieba szkoda tylko ze czasmi da tez ostro popalic! :( Moj ma tak ze najpierw zrobi poznije pomysli przez to tez w naszym zwiazku byly pewne przykre chwile. A czy wasi mezczycni- skorpiony tez maja nadzwyczajne pociagalki do spraw seksu? sama czytalam ze skorpiony sa dzikini zwierzatkami w lózku ale czy to sie musi przekladac na nawiazywanie znajomosci przez neta aby pogadac o swoich marzeniach seksualnych??

Gość nikita100000000
nie mów bzdury bo poprostu mało wiesz.. a ja ci mówie że coś w tym jest, poczytaj na ten temat książki i wtedy ocenisz czy wierzysz czy nie

a ja tez mam skorpiona chłopaka, charakterek to ona ma, ale sa sposoby!tyle ze mi potrzeba bylo 6 lat zebym nauczyc sie go rozumiec a i tak mnie czasem zaskakuje!co do kłotni to mialam dokladnie to SAMO!chocbym miala tysiac argumetow to skorpion potrafi tak przekrecic kota ogonem ze jeszce zaczyna ci sie wydawac ze to ty masz przepraszac!!! ja wierze ze znak zodiaki wiele mowi o czlowieku.

Gość woodku
ależ oczywiście że bzdury. sama ci moge taką książkę napisać....

Gość nikita100000000
oj tak, w sprawach łóżkowych przynajmniej mój skorpion jest niesamowity, i jest tak że nawet jak sie żremy to godzi nas łóżko...czasem mam wrażenie że on mnie wykończy psychicznie a czasem mam wrazenie że to mój ideał, to chyba jakieś chore????????????czy któaś z was też tak ma ze swoim skorpionem???????

Gość nikita100000000
NENEMOSHA-zdradz jakie masz sposoby na swojego skorpiona???????????????????????

Gość siosstrra
Wodku ostatnio miałam przyjemność uczestniczyć w wykładzie profesora zajmującego się astrologią. Oczywiście te horoskopy z gazet to coś niezbyt mądrego ale... prawdziwa astrologia ma wpływ na nasze życie, ważne z jakiego roku jesteśmy, miesiąca, dnia, wtedy można obliczyć jakie planety mają wpływ na naszą urodę, charakter, zreszto niedowiarka ja nie przekonam ale traki profesor to co innego.. Bardzo łatwo wytłumaczyć urodę Bridget Bardo skoro w swoiej dacie urodzenia miała potrójną wenus itd

ach wiesz po tysiacu kłotni zcazelam rozumiec swoje bledy i tego ze faktycznie przepraszalam za cos co było jego wina!po klotni przede wszytskim chcialam od razu wyjasnien a on sie bronil jak mogl, wiec sie wsciekalam i bylo jeszce gorzej...zauwazylam ze jak dam mu czas to sam wracal z przeprosinami i tlumaczeniami, skorpion potzrebuje duzo przestrzeni!!!

Gość prosze
Skorpion jest jednym z najbardziej kontrowersyjnych znaków zodiaku, a to z powodu "złej sławy". Wiele osób czuje przed nim respekt i bojaźń, woląc zejść mu z drogi. Często przypisuje się mu podstęp i pokrętne działanie na drodze do osiągnięcia celu. Jest zawistny, zazdrosny, chciwy. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie, szybko się irytuje, długo pamiętając urazy i zniewagi. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. Jeśli czuje się zagrożony zniszczy wszystko i wszystkich na swojej drodze. Nie lubi sprzeciwu, apodyktyczny, często fanatyczny w swych dążeniach i poglądach. Jest krytyczny, sarkastyczny, uważa że wszystko wykona najlepiej sam. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dla swoich bliskich jest zbyt wymagający i chłodny w okazywaniu uczuć. Jego życie jest pełne dramatycznych zawirowań i zmian, jakby przeżywał je etapami. Ma wybujały temperament i skłonność do romansów. Bez pasji w swoim życiu może czuć się bardzo nieszczęśliwy, zatruwając życie swoim bliskim, obwiniając ich o wszystko. W wyniku niepowodzeń życiowych ma tendencję do samo wyniszczania się.

no a poza tym to jest w skorpionie cos magicznego, nie da sie o nim zapomniec ani zyc bez niego, jak juz raz sie zwiazesz!!

Gość Watamtu
Oj ja też tak mam ze swoim skorpionikiem kochanym. Nie wierzę w horoskopy i inne tego typu rzeczy, ale od kiedy napotykam trudnych ludzi na swojej drodze i nie potrafię się z nimi dogadać nijak, okazuje się że są skorpionami! To naprawdę ciężkie osoby, ale jeśli otworzą się przed wami- to poświęcą się wam całkowicie...

Gość prosze
Olbrzymie zasoby cierpliwości pozwalają Skorpionom czekać nawet latami na realizację pragnień. Marzenia ich nigdy nie są przeciętne. Cenią Skorpiony luksus, znają wartość pieniądza. Pociągają je tajemnice i ukryte sprawy. Szybko się uczą, a czasem bez skrupułów wykorzystują słabości innych. Zła sława, jaką cieszą się Skorpiony wynika z faktu, że z trudem zapominają o doznanych krzywdach. Cecha ta nie pozwala im łatwo zaufać i sprawia, że niechętnie zwierzają się ze swych sekretów. Życie nie szczędzi im trudnych sytuacji i ciężkich przeżyć, nie mają więc Skorpiony złudzeń. Potencjalnych wrogów atakują pierwsze, także po to aby zapewnić sobie bezpieczeństwo. Chcą znać prawdę o ludzkiej naturze i ujawniać prawdziwe motywy poczynań. Ciemna strona duszy niebezpiecznie je fascynuje. Poczucie humoru Skorpionów jest ostre, a czasami nieco makabryczne. Tkliwe historie prowokują je do żartów. Idealne dla Skorpionów zawody związane być powinny z dużymi emocjami. Policjanci, tajni agenci, psychiatry powinni wykazywać cechy tego Znaku. Skorpiony są też wspaniałymi lekarzami, spotkać je można w biurach maklerskich i wszędzie tam, gdzie wzmagane są nerwy ze stali i cierpliwość. Ich organizmy mają zdolność bardzo szybkiej regeneracji, czym zadziwiają innych. W miłości Skorpiony pragną zatracić się bez reszty i dotrzeć do granic odczuwania. Są niezwykle namiętne i uwodzicielskie. Znają swoje możliwości i potrafią praktycznie korzystać ze swego wdzięku. Często angażują się w wiele związków zanim spotkają miłość totalną, o jakiej marzą. Zakochane Skorpiony gotowe są poświęcić wszystko dla ukochanej osoby i bronić jej zawsze i wszędzie, choćby przed całym światem. Są też bardzo zazdrosne, a czasem urządzają sceny aby poznać gamę odczuć partnera. Domagają się pełni uwagi i zaangażowania, romanse na pół gwizdka nie interesują rasowych przedstawicieli tego znaku. SŁAWNE SKORPIONY: Pablo Picasso, Iwan Miczurin, Erazm z Rotterdamu, Stefan Żeromski, Maria Skłodowska, Emilia Plater, Margaret Thatcher.

Gość tez mam chlopaka
skorpion ma cos z tym internetem.Powiedzialam mu co o tym mysle, i mam nadzieje,ze przestal sie zachowywc w ten sposob.Nie kontroluje go, ufam.