Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita100000000

Mam chłopaka skorpiona

Polecane posty

Gość Jola___
ja nie wierzę w jakieś tam cechy znaków Zodiaku (mimo iz mam sporo cech ponoć typowych dla mnie,Byka). miałam kiedyś oj dawno chłopaka Skorpiona, ponoc to złe połączenie z Bykiem, nie wyszło nam wcale.... Był fajny, ale nadwrażliwy na własnym punkcie - zero autoironii, dziwny ogolnie,outsider jakich mało.

Gość dziewczyna skorpiona
1 raz ci tylko powiedział że kocha i wyszłąś za niego?????????????nie wiem czy ja bym to zniosła, przecież my kobiety musimy wiedzieć i słuchać dość częśto aby nas utwierdzali że nas kochają!!

Gość dziewczyna skorpiona
a ja słyszałm że połączenie byka ze skorpionem to - jeśli są razem to już na zawsze.."

Gość Jola___
no widzisz, jakie to "wiarygodne" są te horoskopy ;_ ale mimo to,czasem je czytam teraz jestem z Bliźniętami, moja znajoma gdy byliśmy razem 3 miesiące wykrzyknęła "to najgorsze z połącaeń!! daję Wam pół roku, góra!!!!". I ... jestesmy razem 4 lata,oczekujemy dzieciątka :-D

Gość nadiaaaa
oj ale wam fajnie!! :) my nie mamy sie zle razem tylko.... pojawił sie jeden maly problem z ktorym ciezko jest mi sie pogodzic :( do Wodia i Wiatr .. wiesz ... czytajac Twoj tekst sama znalazłam tam opis mojego faceta :) chyba jednak cos w tym jest ... te znaki, cechy? hmm.... moze to wiele pomoc mi,,, ale czy Wodnik podoła Skorpionowi??

do dziewczyny skorpiona :) \"1 raz ci tylko powiedział że kocha i wyszłąś za niego?????????????\" Mój Skorpion nie musi mówić, abym nie miała nieba przychylonego przez niego. Oni naprawdę to potrafią :) Ale trzeba ich bardzo kochać. :)

Gość autorkoo
do diablidar no więc może mi pomożesz, co takiego my kobiety wam robimy...co zrobiła strasznego twoja pani, że myślisz o tym czy ją wyautować... chciałabym zrozumieć......

autorkoo to długa historia :( Mnóstwo elementów się na to złożyło ,a już gwoździem do trumny była walka ze mną przy pomocy dupy :D Czyli dupa jeśli będę grzeczny i będę wykonywał wszystkie polecenia bez szemrania i brał winę za jej decyzje jeśli się pomyli.Podstawowym natomiast błędem była próba zmiany mojego charakteru pomimo ostrzeżenia jeszcze przed ślubem,że wszelki próby nic nie dadzą,a tylko popsują relacje między nami.No ale pani jest najmądrzejsza i tyle i jak już chłopa zaobrączkowała to po sprawie i wysilać oraz zabiegać o niego nie trzeba :o

cholera to masz idento jak ja :( tylko,że ja w tany jeszcze nie poszedłem więc nie mogę być jeszcze członkiem klubu zdradzających.Ale coś zaczyna we mnie dojrzewać bo ja też skorpion

Gość moj skorpion powiedzial
ze taki jest i sie nie zmieni :o oi co ja mam zrobic? nie chce go zmieniac, ale niektore nawyki mnie wkurzaja, tzn rania

Gość nadiaaaa
rece zlanywac

niektóre nawyki można zmienić ale charakteru nie ale musisz znależć sposób na swojego skorpiona,a to nie łatwe :) ale jak ci się uda to pełna rozkosz i nie tylko cielesna :) Powodzenia

ja słowo kocham usłyszalam po pol roku znajomosci, potem tylko okazjonalnie, za to teraz jak oddal mi sie calkowicie i zaangazowal, to slysze czesto, kilka razy dziennie i nie narzekam!mojego skorpiona nie oddam nikomu:)

Gość nikita1000000000
też mam nadzieje że mój skoropion po ślubie bedzie lepszey dla mnie, bo słyszałam że oni tak mają że jak się już w coś zaangażujeą i np ozenią się to są ideałami,czy ktoś to może potwierdzić lub zaprzeczyć??????????????

Gość nadiaaaa
no własnie jest ktos taki???/ :)

:D idealny to nikt nie jest ;) na pewno potrzeba czasu na poznanie się. Skorpiona nie poznaje się ot tak od razu, trwa to nawet latami ;) Podstawową sprawą po ślubie jest to, aby Skorpion nie odczuł negatywnie \"zaobrączkowania\" ;) to znaczy aby nagle nie spadły na niego jakieś przymuszone ograniczenia. Tak na marginesie - mój Skorpion nie nosi obrączki :o ;) :D

Gość tak walcz a później
niestety nie potwierdzam, bo w moim przypadku była wielka miłość odddanie, a po kilku latach ,po ślubie ... wielkie g.....!

Gość a dlaczego twoj
skorpion nie nnosi obraczki?? dziwne to, pytalas go?

Gość nikita1000000000
wiecie co, czy skorpiony nie są jak jajka z którymi trzeba się obchodzić delikatnie żeby tylko byli zadowoleni?????????????

Inna sprawa, że do charakterystycznych cech znaku należy jeszcze dodać wartości wyniesione z domu rodzinnego.

Gość nikita1000000000
a no właśnie czy jesli mój skorpion nie jest nauvczony z domu np obchodzenia urodzin, i mienin, mnikołaja, to czy z czasem bede w stanie go tego "nauczyć" czy to mu nigdy nie wejdzie w krew??

Mój mąż, to, że przestał nosić obrączkę, to nie dlatego, że nie czuje się mężem. W sumie idąc za jego przykładem też przestałam nosić i nie mamy do siebie o to pretensji :)

Gość no ale po to sa obraczki zeby
je nosic przeciez,nie wiem, jakies to dziwne jest dla mnie

Gość ulalalalalalalala
nie rozumiem czemu nie nosicie obrączek , to jakieś dziwne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to po co braliście ślub???????????????!!!!!!!!!!!

Gość do diablidar
A po ilu latach małżeństwa przestałęs nosic obrączkę i czym to zostało spowodowane?