Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassandraaa

Dziewczynki błagam poleccie mi jakieś zajebiste tabletki na włosy i cere!!pliss

Polecane posty

Gość kassandraaa

byle nie biogarden. chodzi mi o takie które nie szkodzą za bardzo jak to pisala jakas aptekarka tu raz ze kazde witaminy są szkodliwe i maja skutki uboczne:( moze wy zazywacie jakies po których włoski są sliczne wyraznie i nie macie efektów ubocznych z nerkami i innyhc takich:)

Gość kassandraaa
tylko chodzi mi o takie tabsy zeby nie trzeba bylo brac codziennie po 10 ich ale po jednej:)

Gość kasiaaa____
slyszalam ze bardzo dobry jest merz special ale sama nie zazywałam i czy zdrowy jest to tez nie wiem ale podobno bardzo skuteczny

Gość corinne
Ja bralam Quinoral i pomagal. bierze sie 2 tabletki dziennie ale za jednym razem takze nie jest to problem. Najlepiej przez minimum 3 miesiace brac. Jest tez szampon.

Gość pisdfdfdfdf
silica gówno daje za przeproszeniem

pierwsze slysze zeby witaminy mialy skutki uboczne. moglkabys napisac jakie?

Kwestia gustu, mi np. Silica bardzo odpowiada, a bierze się po 1 tabletce dziennie. Poza tym nie jest droga, wprawdzie są jeszcze tańsze specyfiki, no ale to już Twój wybór. Silice bierze się raz dziennie. Co do efektów ubocznych, to jak się bierze 10 tabletek zamiast 1, to zawsze będą jakies skutki negatywne, ale zazywane w odpowiedniej dawce nie powinny szkodzić.

Gość Malagadore
Super działa Dromid, naprawdę OGROMNA poprawa jeśli chodzi o cerę. Ale trzeba brać chyba ok. 6 tabletek dziennie. No ale jeśli chodzi o mnie to polecam, naprawde warto. Może spróbuj sobie kupić na próbę jedno opakowanie.

Gość Malagadore
Aha, jest to preparat na bazie drożdży więc nie sądze żeby mógł na cokolwiek szkodzić.

Gość Całe tabuny
zajebiste to sa gumki o smaku banana!

Gość Justyna**25
a czy wiecie może, jakie tabletki mozan brać po ciązy, gdy włosy są osłabione? tzn. stosować w czasie karmienia,bo nie jestem pewna,czy można. ale jakby co, to polecam Radical firmy Farmona,do wcierania w skórę głowy i włosy, odzywka i koncentrat!!

Mertz Special - genialna rzecz, powstrzymuje nawet wypadanie wlosów. Jesli chodzi o działanie na cerę i paznokcie, efekt też spektakularny, ale na trzeba na niego poczekać ok. miesiąca. Przy fatalnej kondycji nawet dwa. Za to jest trwały - kilkumiesięczna przerwa w stosowaniu nie wpływa na wygląd włosów i cery. Poleciłam córce znajomej, anorektyczce w stadium zatrzymania miesiączkowania i wypadania włosów garściami /kompletny rozstrój organizmu/. I też podziałało, tyle że po trzech miesiącach... Sillica w moim przypadku sprawdza się tylko jako suplement, żadne z niej koło ratunkowe :)