Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszecie tak o tym biogardenie

JESLI CHCECIE WYGLADAC JAK PATYKI TO BIERZACIE DALEJ TEN BIOGARDEN

Polecane posty

Gość XXXC
A według mnie błonnik to najlepsze co może być na odchudzanie. Tzn. ja teraz sobie zrobiłam przerwę w tabletkach bo kupuję bardzo dużo warzyw, które mają naturalny błonnik, jem fasolkę, kalafior, paprykę, cebulkę, dużo gotuję warzywa np. paprykę z cebulką i pomidorami, ale bez mięsa. Wcześniej brałam tabletki, efekty były bardzo dobre, teraz jak mogę przerzuciłam się na naturalny błonnik; taki sezon :) Nie mam problemów z zaparciami, rano - efekt super, to co wcześniej schudłam utrzymuje mi się, pomimo tego, że czasami pozwalam sobie na jakieś wyskoki. Według mnie to działanie błonnika i tego, że nie pozwala trzymać się w jelitach zbędnym rzeczom.

Gość gość
Stary temat, ale coś napiszę. Kilka lat temu brałam ten błonnik Biogarden. Schudłam z nim koło 5kg, ale oprócz tego trochę ruchu, mniej jeść i nie na noc, oraz pozytywne myślenie, to pomaga. Z tej okazji odchudzania powstał mój blog w 2011r. Dalej piszę bloga, lecz tematy różne, konkursy, testy produktu i odchudzanie też jest. Po tylu latach znów powróciłam do błonnika z Biogarden i znów widzę efekty i mam zamiar pisać też na blogu o nim. Podaję adres bloga i ten temat o błonniku http://moje-testy-bio-garden.blog.onet.pl/category/moja-walka-z-nadwaga-i-wielkie-testy-blonnika/page/3/ trzeba zacząć czytać od 3 strony żeby było od początku do 2 i na koniec 1 strony. A po za tym zapraszam na moje pozostałe tematy i na główną stronę bloga moje-testy-bio-garden.blog.onet.pl

Gość ankaa91
rowniez zaczelam uzywac blonnika w tabletkach. kupilam w aptece blonnik ananas+chrom delfarma naturalnie i biore po 6 tabletek dziennie przed kazdym posilkiem. Jak na razi jestem zadowolona, bo przestalam podjadac i moje porcje posilkow tez sie skurczyly.