Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka22222

Przedwczoraj jakis chlopak probowal mnie zgwlacic...a teraz od dwoch dni...

Polecane posty

Gość malutka22222

moj chlopak bardzo malo sie do mnie odzywa...:( Ok 17.00 szlam do babci i jakis chlopak wszedl za mna do klatki krzyczac : "mala zaczekaj" i chwycil mnie za reke.Potem stanal z tylu,zamknal usta i sciagnal troche spodnie i majteczki, nie moglam krzyczec :( ale nie zgwalcil mnie bo...po prostu nie zdazyl...:( ktos z gory otworzyl drzwi i chlopak uciekl :( W sumie to nic mi nie zrobil... :( tylko ten tylek :( strasznie poobcierany,obtarcia podchodzily pod krew :( wygladalo to naprawde okropnie :( jak moj chlopak do mnie przyjechal to od razu poznal ze cos jest nie tak...no i wyciagnal ze mnie wszystko :( najpierw zaczal klnac na tego chlopaka a teraz od dwoch dni praktycznie w ogole sie do mnie nie odzywa :( pytam dlaczego a on mowi ze nie wie jak teraz ze mna rozmawiac,jak postepowac zeby mnie nie urazic i nie zrobic przykrosci :( Ale mi go bardzo brakuje :( jestesmy ze soba juz 4 lata :( Potem to bardzo zalowalam ze mu o tym powiedzialam,to stwierdzill ze i tak by sie domyslil :( Sam smarowal mi tylek zeby sie chociaz troche szybciej zagoil :( A teraz prawie w ogole sie nie odzywa :(I nie wiem co mam robic :( Bardzo go kocham...:(

Gość malutka22222
a jak juz rozmawiamy to nie o tym...jakby kompletnie sie nic nie stalo ...

sorry ale dziwny facet...jego kobiete próbowano zgwałcić a on sie przestał odzywać i ma gdzieś to co teraz czujesz? ja bym mu wygarnęła porzadnie co o nim myśle :/

ni dziw mu sie ze nie chce o tym rozmawiac. Zapewne czuje sie z tym fatalnie z e cos takiego cie spotkało.Wydaje mi sie ze nie chce ci tego poprostu przypominac i chce zebys o tym zapomniała jak najszybciej.

Gość zastanawiam się jak to możliwe
zimą zdjąć komuś jedną ręką(!) spodnie i majtki... a Ty stałaś i się nie ruszałaś??? miałaś skrępowane ręce i nogi??? kobieto, łokciem 2 razy w brzuch, piętą w jego stopę albo goleń z całej siły i w nogi!!!

Gość Nie krytykuj
,, 13:53 zastanawiam się jak to możliwe zimą zdjąć komuś jedną ręką(!) spodnie i majtki... a Ty stałaś i się nie ruszałaś??? miałaś skrępowane ręce i nogi??? kobieto, łokciem 2 razy w brzuch, piętą w jego stopę albo goleń z całej siły i w nogi!!" A czy byłaś w takiej sytuacji? Wiesz jak to jest? Najgorsze co może spotkać taką osobę to tego rodzaju krytyka... Pozdrawiam

Gość malutka22222
jest to mozliwe...niestety...:( nie jestem jakas tam wilka potezna baba tylko niewysoka i szczupla dziewczyna :( nie znalazlas sie w takiej sytuacjii to nawet nie wiesz jak to jest...jak nic nie mozesz zrobic....

Gość plociuch
powiedz chlopakowi ze chcesz o tym rozwawiac ze czujesz taka potrzebe ,on chyba boi sie ze Ty tego nie chcesz...moze skorzystaj z porady psychologa?w koncu przezylac traume ,przydaloby sie to z siebie wyrzucic,pamietaj psycholog ma wysluchac ,pomoc, cos podpowiedziec i nie jest to psychiatra ani lekow nie wypisuje

Gość trochę nadpobudliwa ostatnio
A ja zadam takie przyziemne pytanko: Na policji już to zgłosiłaś? Jeśli nie, to szybko to zrób, przecież ten debil może zrobić komuś innemu krzywdę:(

Gość malutka22222
nie nie bylam na policji...chce o tym jak najszybciej zapomniec...:(

Gość do malutka2222
PIRDOLISZ GLUPOTY, "nie zglosilam, chce o tym zapomniec" a nie myslisz o innych dziewczynach , ktore moga pasc jego ofiara i im sie nie uda tak jak tobie!!!!!!!!! W dodatku to ktos kogo znasz. SZLAK MNIE TRAFIA NA TAKIE EGOISTKI jak ty, bo wszyscy wiemy , ze nigdy nie zapomnisz!!! Tego sie nie da zapomniec!!! IDZ NA POLICJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zastanawiam się jak to możliwe
no to się nie zdziw, że jeszcze nie raz ktoś Cię napadnie, bo inna laska też będzie chciała o tym zapomnieć i też tego nie zgłosi. a być, to ja byłam już w różnych sytuacjach... dziewczyny, zrozumcie, że jesteście dla siebie najważniejsze i macie prawo o siebie walczyć! o Wasze zdrowie i życie! przecież on mógł ją zabić, udusić... a Wy krytykujecie mnie za dawanie dobrych rad! przemyślcie to, co napisałam wyżej. zapamiętajcie metodę. a ja będę się modlić, abyście nigdy nie musiały jej używać w praktyce... instynkt obronny budzi się w kobiecie niestety dopiero wtedy, gdy zagrożone jest jej dziecko. wtedy nie liczy się to, że jesteś malutka! wtedy walczysz jak lwica... problem w tym, że w sytuacjach takich, jak ta, musimy walczyć same o siebie.

Gość malutka22222
do malutka2222 PIRDOLISZ GLUPOTY, "nie zglosilam, chce o tym zapomniec" a nie myslisz o innych dziewczynach , ktore moga pasc jego ofiara i im sie nie uda tak jak tobie!!!!!!!!! W dodatku to ktos kogo znasz. SZLAK MNIE TRAFIA NA TAKIE EGOISTKI jak ty, bo wszyscy wiemy , ze nigdy nie zapomnisz!!! Tego sie nie da zapomniec!!! IDZ NA POLICJE!!!!!!!!!!!!!!!! Jestes jakas niedojebana!!!!Ona jest egoistka?!!Wez sie zastanow co ty pierdolisz za glupoty!!!!Pewnie nawet go nie zna i co niby mialaby powiedziec na policjii? A tak naprawde policja mialaby to wszystko kolo dupy!!Spisali by raport i tyle!!Wiem cos na ten temat!!!

Gość agataaaaaaaaaaa
sorry omylkowo mam nick zalozycilki topiku

Gość agataaaaaaaaaaa
to wyzej to moja wypowiedz...

Gość malutka klamie
nie sciemiaj teraz chlopakowi pewnie puscilas sie na klatce a tlumaczysz sie przed facetem facet glupi nie jest i wie ze sciemiasz ze sama tego chcialas jedna reka to nie mozlwie by cie rozebral

Gość do agataaaaaa
tak sie sklada, za ja tez bylam w podobnej sytuacji ,ale niestety jako dziecko :( koles chodzil kolo szkoly i na osiedlu niedaleko niej!! Mnie sie udalo bo zaczelam krzyczec i ucieklam, ale z rodzicami zglosilam to , moze i nie poszedl siedziec, ale policja czesciej jezdzila w tych miejscach co powoduje wiekszy strach gwalcicieli!! Niech wypowiadaja sie te , ktore wiedza co to strach i przerazenie!!!

ja rowniez uwazam ze powinno to byc zgloszne policji moze to pomoze uchronic inne panie