Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataryniarz

dawno nie było hemoroidy tu a nagle sie pojawiła

Polecane posty

Gość kataryniarz

Gość nogawica
moze na zimnej ziemi siedziales/las :o

Gość kataryniarz
to ty owłosiona? pomarańczujesz?

Gość nogawica
to nie Ona to ja :)

Gość kataryniarz
za nią sie nie da tęsknić

Gość nogawica
(nikim)...jak kazdy z nas

boshhhe wczoraj obczailam cos w stylu tego hemoroida znaczy poczytalam co to moze byc i byc moze to byc to:( yhhh masakra co mozna z tym zrobic jak najszybciej ? to kiedys zniknie czy cos? nie mam pytan co jak co ale hemoroida to sie nie spodziewalam..jesce boli nawet przy siadaniu buu:( pomozcie

Gość mamuska66
Kochani chce się podzielić z Wami po wizycie u proktologa i usunięciu jednego narazie hemoroida.Polecam zabieg metodą Barrona.Nic nie boli ,zabieg trwa około 5-10 minut :) i naprawdę pełny relaks.Nie czekajcie na ostatnią chwilę jak będzie 4 stopień choroby ! w razie pytań proszę piszcie ,jestem z Krakowa to powiem jaki jest rewelacyjny i delikatny lekarz(nie ma co się wstydzić). Pozdrawiam wszystkich hemoroidowców ;)

Mam problem chyba z żylakami odbytu ale jakoś sie boje lekarza- proktologa. Mianowicie nad zwieraczem pękła mi skóra i krew sie polała prawdopodobnie pękł żylak. Miałem to samo około rok temu byłem u lekarza dał jakieś lekarstwa i miałem trochę spokoju. Teraz to wróciło jest nieprzyjemnie i swędzi. Rana nadal jest ale krew sie nie sączy. Ustaliłem że skończyły się przyjęcia na ten rok u proktologa w Warszawie. Co radzicie jak to zaleczyć.

Gość lusil
lekarze od medycyny naturalnej nie polecają usuwania hemoroidów z wielu przyczyn,dokładniej w książkach Tombaka.To są zbiorniczki toksyn, a gdy się hemoroidów pozbędziemy, toksyny z jelita szybciej będą się przedostawać do krwioobiegu, ja tak to rozumiem.Polecam kupno książki Jelisejewej,,Metody oczyszczania i regeneracji organizmu", gdzie jest podany fantastyczny przepis oczyszczania odbytnicy.Zresztą zacytuję fragment"-,,Wskazania:hemoroidy,zapalenia odbytu, zapalenia jelita prostego,zapalenia narządów płciowych u kobiet i mężczyzn, nowotwory narządów płciowych,polipy,torbiele,gruczolaki,włókniaki,mięśniaki, nadżerki, owrzodzenia, szczeliny, wydzieliny z odbytu i narządów płciowych."Metoda wypróbowana, maziste mumio na allegro(najlepsze),nie tabletki...