Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja**

wynik badania nasienia - wyrok!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nadzieja**

już nie mam złudzeń badanie nasienia męża jest najgorsze z możliwych? Rozpoznanie: oligoasthenoteratozoospermia Czy ktoś może mi pomóc w ocenie wyniku nasienia. Błagam

Gość nadzieja**
Jeśli ktoś może pomóc, podam wyniki całego badania - proszę odezwijcie się!

oligo(zoo)spermia obniżona liczba plemników w ejakulacie astheno(zoo)spermia nieprawidłowa ruchliwość plemników terato(zoo)spermia nieprawidłowa budowa plemników Twój mąż ma polączenie tych trzech przypadłości .... :( to nie najgorzej ale nie wesoło ... poczytaj sobie : normo(zoo)spermia prawidłowe nasienie oligo(zoo)spermia obniżona liczba plemników w ejakulacie astheno(zoo)spermia nieprawidłowa ruchliwość plemników terato(zoo)spermia nieprawidłowa budowa plemników nekro(zoo)spermia nieprawidłowe nasienie - plemniki uszkodzone, obumarłe, bez ruchu azoospermia brak plemników w ejakulacie aspermia brak ejakulatu Najlepiej jak najszybciej zglosoc się do androloga i rozpoczac leczenie ..bedzie oki ... mój mąz tez się leczy - nie trace nadzieji ...ze bedzie dobrze i doczekam śicznego bobaska ... :)

Gość Plemnik.
ja moge pomóc.

Gość nadzieja**
trinity27 ---> bardzo dziękuję za info. wiem, że jest bardzo źle :( wiem, że czeka nas androlog i masę innych lekarzy, badań itp... plemnik---> nie potrzebuję twojej pomocy!!! Ewentualnie są dawcy nasienia!!!

..wszystkie sprawy ... leczenie ..badania ..prowadza do celu - posiadanie dzidzi ... także trzeba wszystko zrobic - by się udało i przede wszystkim podejscie - nie można tracic nadzieji :)