Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ana Boten

Nowy podkład Max Factor !!!!!!

Polecane posty

Gość Ana Boten

czy ktos juz go eyprobowal??

Gość AGE RENEW
? Jesli o ten chodzi, to uzywam od miesiaca i jest SUPER. Ale to zalezy jakie ma sie potrzeby, ja w sumie nie mam wielkich, bo tylko tyle, by wygladal super naturalnie i byl "niewidoczny" a jednak wyrownywal koloryt cery, nie mam poza tym nic do ukrycia, zmarszczki mi sie robia tylko na czole jak podnosze brwi do gory - na pewno optycznie je "wygladza", bo nie zostaja linie na czole w stanie spoczynku. Grunt to dobrac odpowiedni kolor, dla mnie "Golden" jest akurat idealny, nie robi mi na twarzy maski rozjasniajac twarz jak np. podklad Kanebo. Z innej serii Max factora odcienie byly jakies dziwne (chodzi o ten podklad z baza) i zadnego nigdy nie kupilam wlasnie z tego wzgledu. Twarz sie po nim nie swieci, ale pewnie zalezy od tego jaki krem sie pod niego stosuje (ja tez zawsze przypruszam pudrem bo mam raczej tlusta cere, choc teraz juz robi mi sie "normalna"). Fajna sztuczka to rozprowadzic go na twarzy palcami w paru smugach, ale wklepac i rozprowadzic go mocno zwilzona gabeczka. Efekt jest taki, ze wtapia sie w skore, wcale nie znika na gabce i daje efekt jakby niczego nie bylo na twarzy tylko ze twarz o wiele ladniej wyglada ;) Nawet pod lupa go nie widac na twarzy (przynajmniej jak sie ma gladka cere, bo ja nie mam tradziku ani pryszczy - tzn. b. rzadko)

Gość podniose bo tez jestem ciekawa
ktos jeszcze podzieli sie opinia?>

Gość Ana Boten
moja mama go kupila ..hmm jaki to byl nr..nie pamietam ale mi sie ogolnie wlasnie ten kolor nie podobal nic specjhalnego ;/