Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniołek..

Smutno mii...Kto jeszcze..???

Polecane posty

myszka - przeciez optymizm to ta lepsza strona życia :) No ale przeciez i mnie czasem opuszcza - rzadko a jednak...Na pewno będzie dobrze 🌼 kukiełka - no to nasze grono sie powiększa....🌼

Gość myszka235
kiedyś napewno bedzie dobrze tylko peoblem w tym ze ja bym chciała już a tak nie ma. kazdy kolejny dzień nic nie przynosi i jest taki sam. mimo wszyswtko ja chcę zeby byłol dobrze ale zycie nauczyło mnie ze jak jest dobrze to zaraz jest też źle i jest kicha. a tak wogóle to Aniołku z kąd jesteś?

Myszka - rozumiem o czym mówisz :) Ale pamietaj ze wszystko przychodzi wtedy kidy własnie najmniej sie tego spodziewamy 🌼 Jestem z malutkiego miasteczka na śląsku :)

Gość myszka235
ja też jestem z malutkiego miasteczka ale na mazowszu takie małe miasteczka mają wiele uroków wcześniej o tym nie myślałam dopiero kiedy wyjechałam na rok i teraz wróciłam to to dostrzegłam. jedyną rzecza jaka teraz robie to duzo spaceruje po pieknych okolicach i rozmyślam a pogoda dopisuje:)

Gość a dokladnie bo ja
ze śląska z Zawady

Gość myszka235
Anołek a jak tam twój kolega? odezwał się?

Gość zrob jak uwazasz

Gość kamakama23
aniolku, nie oddzywaj sie. Ja tez sie spalalam dla takiej znajomosci, pierwsza wyciagalam reke do zgody. Uiwerz, nie warto!! Gdyby mu zalezalo, gdyby chcial,sam by sie odezwal. Nie oddzywa sie-nie zalezy mu, niestety-tez to przerabialam:O

Kamakama - ale mi jest tak cieżko..:( Moze choć zapytam go czy taka cisza miedzy nami mu odpowiada...:( ??? Co o tym myslisz..??

Gość kamakama23
Wlandie przed chwila przeprowiadzilam podobna dyskusje z moim kolega.... Nie warto bylo, nie warto:( w zasadzie zkaonczylam nasza znajomosc a on? NIC nie zrobil, nawet nic nie napisal...tez mi dzis smutno:(

Kamakama - o rany...Sama nie wiem co mam zrobic :( Nie wiem czy jemu zalezy...Choć gdyby mu zalezało na pewno by sie odezwał :( Do kitu.. Czyli dzis razem smutamy 🌼 Czyli lepiej nie pytac...??

Gość kamakama23
Nie pytaj:( Ja te zczekalam, myslalam,ze jest mu przykro,ze cos zrozumial...niestety:( Przykro mi-stracilam 6 miesiecy dla kogos, kto nie potrafil byc czlowiekiem w porzadku:( Mam nadzieje,ze kiedys zrozumie jak sie zachowal i co stracil...:(

Kamakama - no ale może on nie wie dokładnie czym mnie zranił..?? Moze nie potrafi zacząc..?? Moze mysli, że mi przejdzie..?? Wiem, marne te usprawiedliwienia :(

Gość kamakama23
Wiesz, te ztak myslalam, wytlumaczylam mu co mnie zabolalo, a on? napisal na odwal sie "sorry". :( Najgorzej boli to,ze okazal sie calkiem inna osoba niz myslalam. Nie znalam goi takiego-msciwego, wrednego... :(

Gość kamakama23
Napisal, ale to nie bylo spontanicznie:O Sama zaczelam rozmowe z nim. Teraz sie czuje jeszce gorzej niz wczesniej:O jaka ja jestemn glupia. ZAwsze wpakuje sie w jakies dziwne znajomosci. Nie wiem co ze mna nie tak:O :(

kamakama - wiesz to raczej z nim jest cos nie tak :o Nie docenic tego, ze dziewczyna sie stara i jej zależy...🌼

Gość kamakama23
ja juz calkowiecie stracilam serce do tej naszej znajomosci. napisalam mu to, nie odpisal nic. MIleczenie jest chyba najgorsze, bo rownoznaczne ztym,ze nie zalezalo mu na mnie nawet jak na kolezance:O

Gość kamakama23
POczekaj..moze sie odezwie. W koncu musza byxc jacys w porzadku ludzie na tym swiecie:) ;) Wierze,ze chociaz u Ciebie bedzie OK:)

Popełniłam błąd...Chcąc cos naprawic napisałam do niego...A on nawet łaskawie nie odpisał..To bedzie koniec...Już nie tyle jest mi smutno, co jestesm zła ze straciłam przez niego tyle rzeczy, a on teraz to poprostu olewa...