Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie doświadczona

czy spełniacie swoje fantazje erotyczne ?

Polecane posty

Gość kukiełka
oczywiście, że tak..:))

Coś z siecią mi się stało :( Moje są bezwstydne.Chciałabym to robić na plaży i być podglądaną przez osobę trzecią.Mam też ochotę nagrać się z moim ale mam trochę opory.Chciałbym choć raz zapomnieć się i iść na całego,najchętniej gdzieś na polanie.

Gość no pewno
w święta walę konia lewą ręką:P

Gość wcale nie tak fajnie je spelni
w miejscu publicznym? zeby nakrylo mnie jakies dziecko czy staruszka? never..... i jest ryzyko w spelnianiu fantazjii- moze ci sie spodobac taj jak np mi DUZE palki......jak juz zaczelam to jest to jednym z pierwszych miernikow "jakosci" faceta

Gość wcale nie tak fajnie je spelni
ps. jestem facetem

Gość loloko
mój mąż nie lubi eksperymentów. Wstyd przyznać ale zawsze kochamy sie po ciemku( również dlatego że spimy z dzieckiem w pokoju) . Jednak ostatnio rozłożylam łózko w salonie. Oświeciłam świece i po krótkiej grze wstępnej zaczełam się masturbować. Fantazjowałam o tym od dawna. Mężowi się to nawet spodobało. A ostatnio miałam sen: leżę na łóżku z jednej strony mój mąż a z drugiej dawna miłość z czasów szkolnych. Mąż bierze moją rękę i wkłada ją w spodnie tego drugiego. Bardzo mnie to podnieciło. Nie jestem tylko pewna czy chcialabym tego w realu.

Ach,moje sny są przedziwne,podniecające.Śni mi się jak czasami robię to z dwoma mężczyznami,też nie wiem czy chciałabym żeby taki sen się ziścił.Potem miałabym kac moralny chyba do końca życia.

Gość nie mam z kim póki co
ale jakbym miała to nie traciłabym czasu:o