Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelkaaaaaa

Czy to było poronienie prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Amelkaaaaaa

prosze o pomoc... moje cykle sa 21-23dniowe.27dnia dostałam okresu ktory był dosc dziwny bo to bylo takie rozowe plamienie.28dnia była juz fala krwi istny potok i sile niedajace sie wytrzymac bóle, trało to 2dni dzis 3dzien zalozyłam wkladkie higieniczna bo plamienia sa nieznaczne. wczesniej podejrzewałam ciaze ale test zrobiłam za wczesnie(od mozliwego zapłodnienia) i po południu(zniecierpliwienie)to wyszedł negatywny. i zyłam tak sobie,tyjac, majac mdłosci co zrzuciłam na problemy z watrobą. piersi sie powiekszyły i brzuszek ale myslalam ze to od normalnego tycia na zime. miałam problemy ze skora akas wysypka ale czasem tak ludzie maja i problemy zoładkowo-jelitowe co mama skwitowała grypa wszech panujaca. tak wiec było tyle powodow by nie panikowac (nie stosowałam pigułek bo miałam złe wyniki bilirubiny 1,53) teraz pytanko czy moglotobyc poronienie jutro bedzie 5dni od tego plamienia 27dnia cyklu wiec podobno test jest w stani ewykryc czy byłam w ciazy a moze sie myle? dodam ze wczoraj byłam u ginekologa mowilam mu o swoich podejrzeniach a on nic.sprawdził wynik bilirubiny tym razem 0.93 a norma to 0.2-1.0 wiec sie miesciłam wypisał mi antykoncepcyjne tabletkii oszolomiona wyszlam....;/ pomoc to czy winnam isc po test i go robic i czy to były objawy wczesngo poronienia,z gory dziekuje

Powiem ci szczerze, ze przy tak krotkich cyklach, jak twoje, prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest baaardzo niewiekie, bo faza lutealna jest za krotka. Dlatego nie sadze, zebys miala poronienie. Moze raczej cykl ci sie w koncu uregulowal do \"normalnej\" dlugosci?

Gość Amelkaaaaaa
myslisz z to moze byc to, bo ja wlasnie wyslalam kochanego po test, moze dlatego lekarz nic nie mowił. ale zeby okres był taki gwałtowny i juz po 2 dniach przeszedł gdzie zawsze trwał 6-7dni?

Moje okresy tez kiedys trwaly 6-7 dni. Ale w ostatnich miesiacach skrocily sie do 4 dni- w tym dwa pierwsze dni baaardzo bolesne i obfite. Tak to czasami jest, ze cos sie w organizmie zmienia i koniec. Gdybys planowala kiedys ciaze, to zadbaj o wydluzenie cykli. Swoja droga jestem ciekawa, co test ciazowy wykaze.

Test już pewnie nic nie wykarze. A co miał Ci lekarz powiedzieć? Nawet jeśli to było poronienie to on nie jest w stanie już tego stwierdzić. Jedyne co możesz zrobić to chyba beta hcg, jak wyjdzie dość wysokie to może to oznaczać, że byłaś w ciąży.