Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmartynkaa

LUTEINA w 33 tyg ciazy

Polecane posty

Witam jestem w 33 tyg ciazy. 3 tyg temu okazlo sie ze mam rozwarcie na palec, mocno skrocona szyjke i miekka. dostalam na podtrzymanie luteine podjezykowo le mam ja brac dopochwowo 2 razy dziennie. biore ja juz 3 tyg nio i od kilku dni mam strasznie podraznione wejscie do pochwy , wargi sromowe. taka suchosc i straszne podraznienie, pieczenie zastanawiam sie czy to ma jakis wplyw z braniem luteiny. wizyte mam dopiero za kilka dni.. . Pomozcie

Gość mozliwe
ze to od tego :( ja od kilku dni biore natamycyne dopochwowo i tez odczuwam takie objawy :(... przy okazji mam pytanie bo mamy bardzo podobna sytuacje, z tym ze ja jestem w 35 tc. podejrzewam ze lezysz (ja rowniez) tylko zastanawiam sie czy powinnam lezec zupelnie plasko, czy mozna tak powiedzmy lekko polsiedzaco ?? co ty na to ??

Gość mozliwe
no ja podobnie, ale chodzi mi o to czy przez te pierwsze 12 dni jak lezalas, to w jakiej pozycji... hmmm ciezko to wyltumaczyc ale np. jak czytam ksiazke to musze miec plecy podparte... czy tak mozna ? twoim zdaniem oczywiscie

ja w wiekszosci lezalam na lewym boku bo tylko w takiej pozycji mnie nie bolalo nic(plecy, miednica) ale tez z poduszka pod plecami tak na pol siedzaco. za nic nie moge lezec na plecach bo nie wyrabiam tak mnie maluch uciska na kregoslup. acha dodam ze ja zadnych skurczy nie czuje tylko bylo twardnienie macicy ale chyba po tych 3 tyg wakacji mniej mi dokucza

Gość mozliwe
ja tez nie czulam, ale od tygodnia sa niestety bardziej dokuczliwe :(