Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Księżycowa_dziewczyna

25 Rocznica śmierci Lennona...pamiętacie?

Polecane posty

8 grudnia to smutny dzień dla licznej rzeszy fanów Johna Lennona i The Beatles. To właśnie tego dnia w 1980 roku przed swoim domem D w Nowym Jorku wokalista został zastrzelony przez fana-szaleńca Marka Chapmana. Skończyła się tym samym pewna epoka.

Gość pamiętam
:(

Gość człowiek ciągle sie uczy
nie pamiętam :-0 miałem wtedy 5 lat, a większości forumowiczów to nawet na świecie jeszcze nie było :-0

Gość mis koala
:( ja mialem 8 m-cy

Gość człowiek ciągle sie uczy
o czym ty chcesz z nimi rozmawiać? gdybyś rzuciła hasło o Tokio Hotel, albo jakimś zasranym Mezzo to wtedy by sie obudzili :-0

pamiętam:( Miałam 18 lat i wyłam tydzień, nawet do szkoły nie musiałam iść:(

ja nie pamietam, bo nie moge, ale tez mi smutno z tego powodu :( bardzo lubie Beatlesow, a Lennon byl nieprzecietna osobowoscia 🌻

Ze rocznica dopiero się dowiedziałam. Mała wtedy byłam i nie pamietam. Ale mój tato uwielbia Lennona, ma dużo starych, czarnych płyt. \"Imagine\" - uwielbiam

...o takich to pamiętacie... ..a o najbliższych co odeszli? ....?

ja nie pamietam ale tez nie naleze do jego fanow. wlasciwie to nigdy nie lubilem beatlesow.

Gość BARDZO DOBRZE PAMIETAM
podawali w tv i w radio. Puszczali przy tym Imagine

Gość kala-ala
John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Star , cała czwórka z Liverpoolu The Beatles tworzylimuzyke ponadczasowa. Nie było mnie na swiecie wowczas gdy tworzyli zespoł i grali ale zakochałam sie w ich twórczosci od zaraz gdy tylko usłyszałam ich. Notabene gdy zabito Lennona miałam 7 lat

KaYuza - dlaczego od razu nie pamietamy? pamietam o wszystkich moich najblizszych, ktorzy odeszli, ale ten topik jest akurat o Johnie Lennonie. prz okazji pochwale sie, ze w tym roku mialam okazje odwiedzic muzeum Beatlesow w Liverpoolu i widzialam w gablotce na wlasne oczy oryginalne okulary Lennona!!! :D

anyżówka.. ja tylko staram sie niektórym uświadomić żeby nie zapominali.. przepraszam że czasem zżędzę.. :)

Nie jestem fanką The Beatles ale lubię parę piosenek, najbardziej chyba \"Imagine\" :). Mam 17 lat, więc urodziłam się dopiero 9 lat po śmierci Lennona Kiedyś czytałam, że przed zabójstwem Champan czytał \"Buszującego w zbożu\"... Szkoda...zastawiam się co by dzisiaj robił Lennon gdyby żył...

hakuna matata.. to takia filozfia.... hakuna matata its a wonderful thing.. :D

Gość pewnie siedziałby na kafe
:-P i doradzał w temacie grzybicy pochwy razem z Yoko Ono :-P

hakuna... jeśli juz to fan.. a nie fanka.. ..króla lwa.. owszem, oglądałem ale żeby odrazu fanem..fajne było... pumba i timon.. filozofia tez ok w pewnym umiarze..no nie?

..no tak, zawsze z umiarem.. trzeba miec rozum no nie? ...ale z luze traktować pewne żeczy bo jesli nie to włosy szybko siwieją..

00:30 Hakuna_matata Nie jestem fanką The Beatles ale lubię parę piosenek, najbardziej chyba "Imagine" \"Imagine\" nie jest piosenka Beatlesow :) fajny kawalek, ale troche juz \"przejedzony\". ja z solowego Lennona bardzo lubie \"Jealous guy\" :)

Gość kamilka24
Ahaaa takie buty ;) Ale w końcu pisałam, że fanką nie jestem ;)