Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wika27

poznalam go przez internet

Polecane posty

dziewczyny, jakie macie doswiadczenia, bo jestem skolowana fajny facet, mamy sie spotkac, to moj pierwszy raz i boje sie a co jak mu sie nie spodobam?:(

Gość betakaroten
jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz, moze akurat przypadniecie sobie do gustu, ja poznalam faceta w internecie a dzis jestem jego zoną, pozdrawiam

Gość ponad 4 lata
w przyszłości ślub, poznałam go przez internet -- warto było :) pełna obaw stanęłam przed nim i od tego dnia jesteśmy razem:) powodzenia:)

dzieki:) ale troche sie zaczynam uzalezniac od tej korespondencji, czekam, az napisze, az sie odezwie...nie dobrze

jesteście bardzo ładne? bo ja sie boje, ze on stwierdzi, ze nie odpowiadam mu fizycznie

Gość pamelardes
spotykasz się na sex czy po to żeby był kimś ważnym w Twoim życiu. jeśli na sex to nie miej obaw, oni przelatują wszystko co sie rusza.

Gość nie pieprz juz tyle
tylko spokaj sie z nim a wtedy wszystko sie okarze

Gość nie pieprz juz tyle
spotkaj sie

Gość betakaroten
wszystko to kwestia gustu, w moim przypadku wygląd nie jest dla mnie najwazniejszy, mój mąz jest dobry, kochany, czuły i to sie dla mnie liczy

dla mnie tez i ja juz go lubie:) oj, co ma byc to bedzie, ale chcialabym juz miec to za soba z jednej strony nie moge sie doczekac, z drugiej, chcialabym odwlec ta chwile ale po co? zeby schudnac? zeby ladniej wygladac? kurcze sama nie wiem

Gość betakaroten
odwagi wika, co ma byc to bedzie, nie wyjdzie to trudno, przynajmniej spróbujesz i nie bedziesz załowała ze nie próbowalas, powodzenia