Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

sorry , ale przeraza mnie mentalnosc przeietnego Polaka/Polki

Polecane posty

jedyne o czym potrafia pisac to seks, zdrada, uwielbiaja wypinac komus bledy ortograficzne, klna, zazdroszcza, sa chytrzy... pierwszy raz weszlam na to forum , gdyz chcilam zasiegnac rad na temat cwieczen wyszcuplajacych. nylo to jakies 4 miesiace temu. od tamtego czasu nie znalazlam tu jeszcze ani jednego nowego topiku, ktory bylby sensowny. gdzie podziali sie ci wszyscy ludzie , ktorzy tu kiedys przesiadywali. mam wrazenie ze teraz przed nnetem siedza sami gimnazjalisci i maniacy seksualni, ktorzy nie potrafia nawet cenic samych siebie... tematy typu: finisz w ustach, szrobilam to czy :laski, jakie macie wymiary? to juz doslownie szczyt imbecylstwa!

Gość ja narazie jestem zajeta
juz to ktos wczesniej chcial przerabiac , a i tobie sie to nie uda , mimo to powodzenia zycze

tragedia... chyba juz nigdy tu nie wejde...to jest moj ostatni post. zegnam panstwa. do redakcji Kafeterii: zniescie te zenujace reklamy google!

tragedia... chyba juz nigdy tu nie wejde...to jest moj ostatni post. zegnam panstwa. do redakcji Kafeterii: zniescie te zenujace reklamy google!

Gość Xashax0007
rety tak sie na was wkurzylem ze musze teraz wracac do domu do swietlicy by mi moj tate przeczyscil moją kakaową grotę swoim 30cm wyciorem no ale wiem przynajmniej ze nie przegram życia 🖐️

Gość ja ona
w pelni Cie popieram same malolaty,dziewczyny ktore nie szanuja sie,gowniarze i tyle,

Gość .sgh.
i ja popieram... tylko dokuczaja wszystkim..i tak naprawde wiekszosc ne pisze tego co naprawde mysli tylko byle komus dogrysc...eh..szkoda,

Gość straszna tragedia
że tu już nigdy nie wejdziesz :o kogo to obchodzi :o nie podoba się to won 🖐️ nikomu od tego nie ubędzie