Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaTotalnie

Jak przeżyć rozstanie część2 Zraniona..

Polecane posty

i racja musisz przestac siebie obwiniac, Ty po porstu czujesz, kochasz, to facet musi miec wyrzuty sumienia ze tak cie ptoraktowal a nie ty, rozumiesz? nie zrobilas dla niego nic zlego, co prawda to prawda rzucilas sie sama w paszcze lwa, ale to serce tylko, ja Cie rozumiem , sama tak robilam, ale nie wyrzucaj tego sobie, stalo ise no trudno, wiesz juz ze drugiego razu tego bledu nie mozesz zrobic, pamietaj co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Gość ZałamanaTotalnie
dziekuje za te wszystkie rady :* to wszystko jest takie trudne.. takie ciezkie.. :(

Gość HS POL
Znajdź sobie porządnego faceta albo przynajmniej pozwól mu się znaleźć nie uciekając

Gość ZałamanaTotalnie
wiesz chciałabym... ale obawiam się że nie będę potrafiła z nim być.. że nie pokocham.. mam w sobie taki dziwny lęk :(.. boje sie już pokochac.. zaufac... boje sie ze ktos znowu mnie zrani..

Gość HS POL
Jasne Masz już 40 lat i nikogo już nie spotkasz

Gość HS POL
Bo ten twój facecik to ideał i lepszych nie ma

No dobra, niewiele młodsza, jedziemy na tym samym wózku..... :O Twój przynajmniej konsekwentnie jest zły, nie powinnaś mieć wobec tego aż takich dylematów, mój albo udaje albo mu odbiło. :O

Gość ZałamanaTotalnie
:( chce kogos poznac.. chcialabym.. ale naprawde boje sie ze nie dam rady.. mam w sobie lek.. nie wiem kiedy on minie.. :(