Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radca dobry

Jak poderwac dziewczyne - porady

Polecane posty

Gość radca dobry

Porady : - należy mieć białą czapkę (kaszkietówke), troszke biżuterii 18-25 letnie BMW serii "3" (koszt to ok 3-4 tys PLN, bez ubezpieczenia OC), ewentualnie Golfa serii 2 (padaka juz za 2 tys zl, plus spojler za 100) - wydrukowac dyplom wyższej uczelni (zeby bylo "wyższe") albo "studjować" - napisać porządne CV - być "cool and trendy" - mieć bajere - conajmniej 300 PL na randke (warto sobie dodrukowac pieniedzy aby portfel byl grubszy) PZDR

Gość i trza mieć wymównie

Gość taka tam xxxzzzyyy
jak szukasz jakiejs zdziry to porady ok,ja nie patrze na czyjs portfel bo sama jestem niezalezna,a takie dupki co szpanuja BMW i zlotem odpadaja w przedbiegach

Gość caaae
do radcy----> bez obrazy ale jestes idiota! jak mozna cos takiego komus radzic??? glupol tylko tak mysli!! tylko puste dziewuchy na to leca!!! jesli taka posiadasz to gratuluje... pozdrowiam

Gość troche poczucia humoru ludzie
:)

Gość hahahahah
To calkiem niezle... Gdybysmy napisali topik jak poderwac faceta, to na jedna sprawe nie byloby takiego problemu...w ogole zadnego! Facet poleci na kazda zadbana dziewczyne :) Dobrze, ze my nie musimy kupowac BMW i drukowac kasy.. Osobiscie nigdy facetowi nie ogladam co ma w portwelu... Lubie jak placi karta :P Co do auta lubie jak jest zadbane i czyste.. Golfy absolutnie mi sie nie podobaja, moze dlatego ze takie disco boje nimi jezdza :P BMW 3 kojaza mi sie ze zlodziejami czesci samochodowych... hhahaha.. A poza tym zeby poderwac dziewczyne potrzebna jest: kultura, wyglad zewnetrzny (nie ma co sie oszukiwac.. Brzydki facet ma szanse na randke po dluzszej znajomosci z obiektem westchnien i napewno musi sie niezle napracowac!) Pozdrawiam wszystkich podrywaczy..