Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silmaril*23

temat pracy mgr - bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Gość silmaril*23

może to głupie... ale nie potrafię wybrać sobie tematu pracy magisterskiej. studiuje socjologię, i interesują mnie tematy socjologiczno-psychologiczno-antropologiczne, jednak nie potrafię zdecydowac się na żaden konkretny :( pracę licencjacką pisałam o komunikacji w internecie, konkretnie o forach internetowych, więc te tematy też są mi bliskie. czy możecie podać mi przykładowe tematy na które pisałyście/pisaliście pracę albo bedziecie pisać? konkretnie z humanistycznych kierunków ... może to by mi pomogło... szukałam w necie ale tam są pytania głownie z socjologii organizacji które mnie akurat nie interesują... podoba mi się temat o roli kobiety w róznych kulturach ale z kolei musze dokładnie uściślić jakie to mają być kultury. wiem że skoro studiuje, mam już jakieś tam wykształcenie to nie powinnam niby mieć z tym problemów, ale w tym przypadku ktoś mnie musi nakierować, podać konkretny temat a ja już sobie z resztą bez problemow poradze. mój promotor nic nie pomaga, kazał przyjść z gotowym tematem. bardzo proszę o pomoc ...

Gość przyszla socjolog
pisze o postawach na temat aborcji. powiem ci, ze sporo materialu do badania jest chocby na tym forum... z literatura tez nie ma wiekszego problemu