Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda_M.

Niemiecki tłumaczenie!!!

Polecane posty

Gość młodaZNUDZONA
Jesteś jeszcze?

Gość niezdara z niemieckiego
mam do napisania list po niemiecku a niewiem jak sie do tego zabrac prosze o pomoc kto napise mi go prosze zaraz podam co to ma byc Napisz list do biura pracy w ktorym - Napiszesz akim zawodem jestes zainteresowany i w jakim terminie chcesz pracowac - zapytasz o tanie noclegi w poblizu pracy oraz o stołowke - Popros o wydruk kfalifikacji i zapytaj o dokumety prosze pomocy :((( list musze miec na dzisaj 13 wrzesnia :(

hej, pisze tu zeby nowego tematu nie zakładać. Moze moglby mi ktos odpowiedziec, jak przywitac sie, poznajac duzo starszego Niemca, co wypada powiedziec, podając rękę. Co warto dodac, czy wystarczy, ze milo Pana poznac? A jakie tematy na poczatek rozmowy, jak spedzil podroz, czego lepiej nie poruszac? Dzieki z gory.

Gość mic87
MATURA - 2009! Jeśli ktoś może mi wysłać gotowe zdania po Niemiecku + przetłumaczone na Polski do matury podstawowej (tylko do ustnej - obrazek i relacjonowanie wydarzeń- to jest mój adres e-mail: clio.3@wp.pl

Szukam pomocy - bardzo chciałabym nauczyć się wreszcie tego języka, czy ktoś może mi pomóc?

Gość gość
Dobre mam doświadczenia z marką Tłumaczenia Gruca. Na stronie www.tlumaczeniagruca.pl jest ich pełna oferta. Nie trzeba osobiście do biura się fatygować, żeby zlecenie złożyć czy odebrać. Mają bardzo sprawnie prowadzoną obsługę online, także praktycznie całą realizację można załatwić zdalnie co mi bardzo odpowiada, bo po prostu szybciej to wszystko idzie.