Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1kasia1

dziewczyna brata mojego chlopaka

Polecane posty

mam wielki problem od jakiegos czasu nie odzywamy sie do siebie. nie wime dla czego to tak nagle wyszlo. wszytskich top denerwuje a my poprostu sie nie lubimy. ale to nie problem, problemem dl amnie jest to ze mamy calkiem odmienne charaktery jestem bardzo uczuciowa i wrazliwa ona za to pewna siebie. czuje sie przy niej jak szara myszka zle mi z tym. nie potrafie sie cieszyc z jej szczescia. w glebi serducha zycze jej zle i z tym nawet mi zle ale nie potrafie tego przezwyciezyc. czuje sie we wszytskich gorsza choc moj chlopak mowi inaczej i mowi ze jego rodzice bardziej lubia mnie. jak mam wreszcie soboie z tym poradzic? nie czuc sie glupio, nie czuc sie gorsza! nawet dobija mnie fakt ze oni ukladaja juz sobie zycie razem mieszkaja razem a my widujemy sie tylko w weekendy (studenci) nie umiem sobie z tym poradzic. zazdrosc?! i do tego czuje ze moj chlopak tez ma serdecznie dosc mouich dasow, placzkow itp. :( moze smiesznie to brzmi ale dla mnie to problem

Rada na to jest jedna: zawiść tworzy wrzody, odbiera urodę. Pozbądź się jej zatem jak najprędzej i żyj swoim szczęściem :D 🖐️

dokladnie - zaklopotka dobrze radzi :) jesli to zazdrosc, to byc moze problemem jest u Ciebie niskie poczucie wlasnej wartosci? musisz uwierzyc w siebie i w to, ze nie jestes w niczym gorsza, po prostu INNA, i bardzo dobrze. na pewno sa takie rzeczy, w ktorych to wlasnie Ty ja przewyzszasz, musisz je tylko dostrzec :)

wiem o tym ze cosik tam jest. mowia ze jest materialistka (ja nie) ze wewszytsko sie wpieprza. ale jest strasznie pewna siebie i co powoduje ze ja taka malutka sie robie przyt niej. nawet swoja najlepsza kumpele z liceum olala!!

Gość malaala
a dziewczyna brata mojego chlopaka stala sie moja najlepsza przyjaciolka wiecie jak milo sie z nia siada i obgaduje przyszla tesciowa? mowie wam fajna sprawa miec taka przyjaciolke

Gość a malalala opowie wszystko
przyszłej teściowej i jeszcze zgoni na ciebie, że mówiłaś o niej że jest starą rurą bardaszaną i będziesz miała do końca przejeb....

Gość ikasia żyj swoim życiem
i miej w dupie tą głupią dziewuchę i wszystko z nią z wiązane, nie musisz być ani lepszą, ani też gorszą od niej. bądź po prostu sobą. co cię inni obchodzą?!🖐️:)