Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mileenka

zbyt opiekuncza partnerka,rozpieszczony partner czas na zmiane,ale jak jak??

Polecane posty

moi drodzy!ostatnio napisalam posta o tym jak nie za bardzo uklada sie w moim zwiazku.Narzekalam ze moj chlopak nie stara sie jak nalezy i nie okazuje mi tyle czulosci i ciepla jak wczesniej,ja natomiast popadlam w nadmierne okazywanie mu uczuc.Ktos napisal ze nic dziwnego ze chlopak tak sie zachowuje bo zostal przeze mnie \"rozpieszczony\" i winna temu jestem ja. Chlopak sobie mysli,po co ma dzwonic skoro wie ze ja to zrobie,po co ma sie wysilac i prosic mnie o spotkanie skoro jest pewien ze ja to i tak zrobie i tak w kolko.Chialabym to zmienic,lecz sie boje i troche nie wiem jak.Boje sie ze popadne ze skrajnosci w skrajnosc.Wiem ze musze zmienic moje zachowanie i wprowadzic dystans i jakies rozgraniczenie mojej wrazliwosci i opiekunczosci w stosunku do niego.Macie moze jakies rady dla mnie bo nie za bardzo wiem jak zmienic moje zachowanie i co zmienic.Mam nadzieje ze rozumienie w czym tkwi moj problem,po prostu chce zmienic troche moj zwiazek,siebie i przy okazji zachowanie mojego partnera..aby obudzic w nim checi pielegnowania naszego zwiazku

Nie ucz się toksyznego związku Facet który pragnął związku opartego na wyrozumiałośćci, cieple nie będzie stał i nic nie robił jak ty się odzywasz. Będzie robił to samo. Juz dała mu popalic zimna zona i kochanki. Chyba ze nie odzywa się bo kolesie cos tam mu nagadali On zawsze pragnął kogos komu by mogl poslac kosz róz, rzec jak sie czujesz:) marzył o tym. Jak to miał wtrącali sie inni- 3 osoby