Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Little rose

nie mam ochoty już żyć

Polecane posty

Byłam z facetem 2 lata. Kochaliśmy się jako szaleni. Nie przeszkadzała nam odległość(prawie 300km) bo spotykaliśmy się co tydzień. Wszystko międy nami było udane. Byłam przygotowana, żę już zawsze będziemy razem. Nie słuchałam opowieści, że żołnierze zawodowi tylko chleją i szukają łatwych panienek. Myślałam, ze mój misiu jest inny. Jaka byłam głupia. Chciałam mu zrobić niespodziankę, weszlam do jego mieszkanka, a tam...Nie mam siły opowiedzieć tego co czułam. W najlepsze zabawiał się z jakąś małolatą ;( I pomyslec, ze byłam mu wierna

a najśmieszniejsze było to, że przyjełam to spokojnie no i wyrzuciałam rzeczy tego szmatławca przez okno ;) i jakby nigdy nic wyszłam stamtąd. I dopiero wtedy się załamałam

Gość pewnie dobrze
mu loda nie targalas:P

Tak, ale przy nich zaczowałam powagę. Cholerni mnie to zabolało. Kochałam tego faceta i chyba kocham go dalej. On wydzwania, przeprasza. Twierdzi, żę to pierwszy i ostatni raz

Gość to akurat dobra wiadomość
pomyśl, że mogłaś odkryć prawdziwą naturę tego samca dopiero po ślubie :P więc ciesz się życiem i rozglądnij sie za nowym facetem :) Ps. podobno halny sprzyja depresyjnym nastrojom ale już sie uspokoił :D

Gość paatrycjaa
Nie ufa sie ludzim ktorzy zdradzaja, zapamietaj to sobie raz na zawsze. Wybor zawsze nalezy do Ciebie ale nie rozpaczaj potem gdy zrobi to drugi, trzeci.. raz.

Wiem, ze nie można zaufać takim ludziom. Ale nie chciałam wierzyc stereotypom. A tu takie bum!!!! Macie rację. Dobrze, że teraz a nie po ślubie. I pomyśleć, że na święta planowaliśmy zaręczyny

ponoć kazdy zasługuje na szanse jak go kochasz to pogadaj z nim,ale Ty sama wiesz czy potrafisz cos takiego wybaczyć ,czy potrafisz o tym zapomnieć i czy będziesz mogła z tym facetem dalej żyć

Gość paatrycjaa
Chyba Cie nie kocha skoro Cie zdradzil. Nie rob dziewczynie wody z mozgu. Zdrada to nie kradziez cukierka. Pomysl sama czy moglabys z takim mezczyzna spedzic reszte zycia.

Gość keis
jeżeli mu wybaczysz to może być tak, że będziesz żyła w strachu, czy znowu Cię nie zdradzi.