Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Realista Obserwator

Grube 18, super 30

Polecane posty

Gość Realista Obserwator

Zauważyłem, że obecne nastolatki są tak upasione, że aż strach. Mają naście lat czyli powinny być drobinkami a sylwetki (tyłki, barki) mają jak zapaśniczki wagi ciężkiej. Straszne to! Obecne 30-letnie kobiety są bardzo często zgrabniejsze niż obecna młodzież, która według mnie przejmuje złe nawyki żywieniowe z za oceanu. Chipsy, batoniki, hot dogi ze szkolnego baru, byle szybko, byle się zapchać. Gdy widzę amerykanki wychowane na takim pożywieniu, które wyglądają jak zmutowane mastodonty i myślę sobie że niebawem tak będzie wyglądać słowiańska uroda znana w świecie z wdzięku i kobiecości to jestem przerażony! Przestańcie się odżywiać batonami, chipsami i innymi śmieciami, które nic nie dają organizmowi oprócz nic nie wartych kalorii! Mówię to dla Waszego dobra. Chyba że chcecie wyglądać jak przerośnięte amerykanki o wielkich głowach, dziwnie szerokich szczękach i sylwetkach NRD-owskich olimpijek na koksach.

Gość nie lubie kurczaków

Gość KRES
Popieram w 100%. Pochodze z malej wioski Zajaczek w woj slaskim. Wiekszosc wiesniarek tam po prostu wazy chyba tone. A one maja tylko 15 moze 16 lat!!! Boje sie pomyslec co bedzie jak skoncza 20. Pozdro dla Lublinca

Gość przegrales_zycie
KRESU. Przegrałeś życie

Gość jagoo
hahaha "wyglądać jak przerośnięte amerykanki o wielkich głowach, dziwnie szerokich szczękach i sylwetkach NRD-owskich olimpijek na koksach." ty chyba nigdy nie widziales amerykanek czlowieczku

czy ja wiem....znam pare grubych dziewczyna ale wiekszosc ma sylwetke w miare, max 5kg nadwagi za to ja sie moge pochwallic figura i waga :p (177cm 58 kg 90-62-93) :P:P:P ale z drugiej strony tym tekstem tylko obrazisz i rozzalisz kobiety z nadwaga, albo wprowadzisz czesc w kompleksy, wiesz anoreksja sie z czegos bierze, trzeba akceptowac wady innych , mam na mysli ze jak ktos ma lekka nadwage to ok wcale nie musi zle wygladac (ale otylosc to juz inna sprawa) a laski sa i w takim i w takim wieku, nie lubie jak ktos generalizuje

czesto w pracy czatuje, nawiazuje dziesiatki znajomosci tygodniowo, oczywiscie po czasie odchodza one w niepamiec, czesto sie ymieniam fotkami i co zauwazylem? 8 dziewczyn na 10 albo ma nadwage albo jest otyła to jest juz jakas epidemia, jak mozna sie dobrzez z tym czuc, troche samodyscypliny i sportu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo

Gość nasti19
grube jest fe

Gość LwIcaaaa
Ja jestem tolerancyjna,nie przeszkadza mi jak ktos ma iles tam kg. nadwagi ale ja sama musze i chce byc szczupla.............nie wyobrazam siebie "przy kosci".Mam 165 cm.wzrostu kiedys moja najwyzsza waga to 63 kilo !! masakra!!! teraz waze 51 i taka wage utrzymuje od okolo 2 lat...a mam 23 lata.Zaznaczam,ze jak wazylam te 60 pare kilo to nie narzekalam na brak zainteresowania ze strony facetow ale ja sama nie moglam na siebie patrzec bleeee .Po prostu najwazniejsze to zaakceptowac siebie .......... zreszta, nikomu nie zaszkodzi odstawienie na dolna polke chipsow,batonow i fast foooooooooooodow itp. ...... buzki for @ll 😘

Gość Sedzia Dreed
Trzeba piętnować nawet najdrobniejszą nadwage bo potem przeobraża się w otyłość...

Gość FAJNA 30-STKA164/45KG
HAHAHA-Ale sie usmialam.... (Fajny temat)

Gość no nie przesadzajcie
do Ameryki to nam jeszcze daleko i gdzie widizice te otyle dziewczyny? bo ja widze 95% normalnych lasek.

Gość otyla...222
czyli jak ja mam 170 i waze 56 kg to tez jestem otyla:| a moze jakas skala jest ??:P

Gość w ameryce
jest sporo otyłych ale równolegle masa bardzo zgrabnych i niezwykle ładnych młodych kobet, a ile takich drobnych dziewczynek a la laleczka, tylko pozazdrościć!

Gość prawda-
wczoraj byłem na dyskotece, ile grubych gimnazjalistek i licealistek udających studentki! jeny, to przechodzi ludzie pojęcie odchudzajcie się panowie wolą chude

Gość sama w nowym jorku
p.ierdyknęło ciebie człowieku poprostuuu... hehehehehe

Gość pudel58
polskie dziewczyny sa super, nawet jesli uwazasz je za grubaski, to i tak to są chudziny porownujac z tym co sie widzi w anglii, ameryce, czy irlandii

Gość pudel58
ale prawde mowiac, zadne grubasy nie chodza na dyskoteki

Gość pudel58
siedza i jedza tluste kielbasy

Gość a w moim bloku
mieszkaja takie zgrabne i szcuple 16 - 18 latki :P az miło popatrzeć

Gość sama w nowym jorku
pudel 5dla ciebie

Gość Marei
Ja zauważyłam za to, że beznadziejni faceci lubią się podbudowywać kretyńskimi 'obserwacjami' w tym stylu. Co za różnica? Jak lubisz szczupłe to złap se półmózgą chudzinę po 30. Do jasnej cholery, co nas obchodzi to jakie są twoje kretyńskie upodobania? Beznadzieja, beznadzieja, no kurdę, czemu faceci są tacy beznadziejni? :O

Gość pudel58
ci kolesie pewnie sami sa grubi i musza ponarzekac na caly swiat, ze nikt ich nie kocha

Gość A ja tam lubię patrzeć na
grube laski, bo wtedy się dobrze czuję, gdyż ja w przeciewieństwie do nich jestem szczuplutka :)

Gość się zgadzam z autorem
w tym roku skończę 30-stkę ale figurę mam- ho ho ! jest czego pozazdrościć ;)

teraz macie spaczone potrzeganie rzczywistosci; widzialam ostatnio grupe dzieczyn, wszytkie chude, jedna szczupla, ale nie za chuda, normalne; wymiewaly sie z niej, ze jest grubasem i powinna jesc kanapki przyniesione z domu. oraz przejsc na ich zajebista diete jeden batonik i jedno jablko dziennie to bedzie wygladac jak czlowiek a nie spasiona swina. teraz przesadna chudosc stala sie normalnoscia a normalnosc nadwaga; lekka zas nadwaga to tragedia. obiektywnie przy wzroscie 170 cm powinno sie wazyc ok. 57-65 kilo, natomist wiekswosc dziewczyn dazy do 50 kilo. a faceci jak autor tego watku pieprza glupoty. bo teraz niejeden facet po 40stce wyglada lepiej niz 20 latek. wielu ma juz pokazne brzuchy piwne i nic poza tym.

W dzisiejszych czasach,kiedy stawia się na wygląd a szczególnie na młodość.niektórym trudno jest zrozumieć,że czasami natura obdarza nas tak,że niektóre ryczące trzydziechy i starsze wyglądają lepiej niż nastolatki.Na ulicy coraz trudniej rozróżnić dwudziestkę od trzydziestki.Smutna to,zwłaszcza dla niektórych prawda.