Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meczy mnie to

Jak zwalczyc popęd??!!!

Polecane posty

Gość meczy mnie to

jestem ciągle podniecona,i do tego nikogo nie mam chyba mnie skręci,jest na to jakiś srodek? help!!!!!!!!!! :(

ja mam to samo ;) co prawda mam faceta ale on już nie daje rady :P :P :D :D chyba nie ma na to lekarstwa :D

Gość kup sobie wibrator

Gość sgfusafguiaf
"jest na to jakiś środek"? wibrator

Może wyładowanie energii seksualnej w postaci jakiejs aktywności dałoby radę pomóc? Zamiast pięciu stosunków dziennie - dwa - a dodatkowo 3 kilometry joggingu z ulubioną muzyką na uszach. Przyjemne i pozyteczne. A aktywnośc fizyczna ponoc poprawia tez jakosć doznań...

Gość meczy mnie to
juz nawet myslalam o kochanku ale boje sie zarazenia jakims syfem,a poza tym spotykam takich ktorzy chcieliby do konca zycia a w ogole mi sie nie podobają:o

mnie akuratnie nie stać 😭 😭 😭 a z drugiej strony : faceci tak zawsze opowiadają jakie to z nich ogiery a jak już przyjdzie co do czego to dwa orgazmy i zmęczony :P :P :P :P a potem sie regenorowac musi :P :D

Ohhh... Miss Teoria.. jesteś ostra!!! A co myslisz o tantrizm?.. Z troche wprawie, On Cię zamęczy..

o czym ?? nie wiem o czym piszesz ?? :P :P :P ja prosta kobita jestem :D

Pomyśl o tym.. na serio, można godzinami.. i On będzie bardzo zadowolone z wielokoty orgazmem.

eeee on pewnie machnie ręką jak mu o tym powiem ;) poza tym on wiecznie czasu nie ma więc nie sądzę, żeby na to jeszcze znalazł :D

podnoszę!!! normalnie kiedyś tak miałam tylko gdy jajeczkowałam a od miesiąca normalnie bzykałabym sie ciągle. Facet pod ręką, co dzień 2-4 razy, jak nie może, to mi robi minetkę, pomaga mu wibrator i ciągle mało!!!!!!!!ciągle czuję to specyficzne pulsowanie w środku...czy to już nimfomania czy jak???łechtaczka mnie momentami boli a ciągle mi się chce...

Gość maria-1951