Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krasno_ludek

____Trudna sprawa_____

Polecane posty

Gość Krasno_ludek

Hej everybody... Mam pewien problem... Mam chłopaka, i domyślam sie ze w najbliższym czasie może dojśc do pewnych rzeczy miedzy nami...Troche głupio mi o tym pisać, ale czy TO miejsce powinno byc ogolone? zbytnio nie wiem jak sie do tego zabrać... Prosze poważnie to potraktujcie, zachowujemy tu anonimowość więc chyba stać was na szczerość. To bardzo wazne... Tak samo, jeśli wybieram sie do ginekologa czy to ma znaczenie czy ogolone czy nie?

Gość dupa smoka
to tylko i wylacznie zalezyod ciebie czy chcesz byc wygolona czy nie jelsi zrobisz to pierwszy raz za pewnee bedzie miec podraznienia .ohydne czerwone krostki a potem juz ciagle bedzies zborykac sie z coraz grubszym i gestszym wolosieniem

Gość to zależy
wiele kobiet tutaj odpowie Ci, że tak. Ja uważam, że nie. A to z tego powodu, że włosy stanowią formę ochrony przed infekcjami, kobieta ogologa wyglada jak dziecko i odrastajęce włoski sa koszmarem dla kobiety i dla faceta pewnie też, nie mówiąc już o krostach po goleniu czy też innej metodzie, co wyglada okropnie.

ja nie golę ... choć pewnie większość Kafeterianek powie Ci że bezwzględnie musisz się tam golić.A chcesz się z nim kochać czy na razie pieszczoty jakieś?

Gość Krasno_ludek
pieszczoty co nie znaczy że nie to miejsce nie bedzie wchodzić w gre... ja nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, nigdy sie nad tym nie zastanawiałam a teraz nie chce podejmować decyzji bez konsultacji z kimkolwiek bo nie chce mieć pózniej problemów

myślę że nie ma konieczności żebyś się tam goliła.Ja tego nie robię a mój chłopak i tak uważa że jestem \"tam\" śliczna.Jeżeli jednak włoski Cię krepują to możesz się ogolić,ja to kiedyś zrobiłam ale żałowałam,ponieważ ogoliłam sie zwykłą maszynką do golenia a później wyszły mi krostki które były nieładne i się ich wstydziłam.Od tego czasu zrezygnowałam z usuwania włosków.Niech sobie rosną:) a mogę spytać ile masz lat?

Gość Krasno_ludek
Lat mam 17 a o tym problemie nigdy nie myślałam... a poradzić sie nie mam kogo... myślisz ze to głupie czy normalne? czy tylko ja nie wiem co zrobić w takiej sytuacji? :|

Gość to zupełnie normalne

Gość nie ma się
czego wstydzić ja też miałam koło 17 jak zaczęłam myśleć o tych sprawach, podobało mi sie i pewnie każdej dziewczynie jeśli się z głową do tego podejdzie :) pieszczoty sa piękne ja jestem za goleniem robię to raz na tydzien jednorazówką i ją poprostu wyrzucam, golę sie pianką, potem smaruję balsamem po goleniu dla kobiet, czasami miewam krostki ale przeważnie nie ... mój facet woli mnie ogoloną ale to indywidualna sprawa, ja też sie przyzwyczaiłam i lubie się taką bez gąszczu bo to mnie brzeraża taka dżungla :D:D pozdrawiam serdecznie ach i dodam, że uwielbiałam sie kochać, jestem chyba jakąs masochistką ale zawsze sie wstydziłam swojego chłopaka, miałam go od zawsze jednego sprawdzonego i tak zostało, ten wstydzik odszedł dopiero po ciąży, teraz serio zero wstyduu,, ale bez przesady oczywiście pisze o tym, że to jest normalne wstydzic się delikatnie a nie tak bezopciachowo sie rzucić na gościa :O :D okejs spadam już pa

Gość nie ma się
bezobciachowo oczywiście

Gość Krasno_ludek
A jeśli chodzi o ginekologa? Jesli pójde nieogolona to czy to hmm nie wypada?

ja mam uniwersalne rozwiazanie:P skoro to bedzie twoj pierwszy raz, to nie gol sie narazie, a porpstu przytnij wloski by byly krotsze i nie wkrecaly sie gdzie poapdnie:P unikniesz odrostow i krzaczorow zarazem:)

Gość Gdzie jest prawdziwa Lalitta**
a do depilacji najlepiej uzyj kremu do depilacja do miejsc inymnych i wrazliwych.po nim nie odrastaj wlosy grobsze itwrdzse jak po maszynce.ja tak robie i to jest najlepszey sposob ba bezbolesny

Gość KASIAA77
ogol sobie troche zebys nie miala takiej "szczoty" nie musi byc na lyso ale na poczatek z obu stron po bokach troszke