Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno miii21

Na mikołaja nic nie dostałam od chłopaka, zapomniał

Polecane posty

Gość smutno miii21

Nie wymagam prezentów zadnych jakis specjalnych ale chociaz głupia czekolade, przeciez ja mu dałam takie fajne pralinki tez nie mialam kasy zbytnio ale dałam a on nie :(

Gość zmień chłopaka...

Gość jestem inna
pamiętaj:facet pamięta tylko o tym żeby Cię przeleciec,smutne ale prawdziwe

Gość nie zapomniał
tylko może uznał, że nie ma się co wykosztowywać na ciebie i lepiej na piwo z kumplem skoczyć

Gość smutno miii21
widocznie dlatego , ze mu ostatnio odmowilam loda.

Gość smutno miii21
co mysliecie o tym, nie zebym tak wymagała, ale nawet kolega pamietal co sie znim widze raz na tydzine moze :(( niby szczegol ale boli

Gość harleqin
może nie uznaje mikołajek ??? . Ja jestem z Wielkopolski i tu się nie uznaje mikołajek ani świętego mikołaja, 24 grudnia do dzieci przychodzi Gwiazdor..... Też nic nie dałem dziewczynie bo tradycja to rzecz święta....

Gość smutno miii21
nie podszywaj sie ,bo nie mam humoru na głupie teksty, naprawde boli takie coś i mi smutno baardzo :(

Gość smutno miii21
ale koledze nigdy nie odmawiam loda.

Gość smutno miii21
Nie pochodzi zetego miasta co ja z opolskieog i tutaj jest mikołaj, to nie jest prowokacja 100% prawdy :(

Gość jestem inna
PEWNIE ŻE MASZ RACJĘ.nie zmieniaj chłopaka tak jak doradzają:) ale możesz z nim delikatnie porozmawiać że by kalendarzyk prowadził ważniejszych wydarzeń w roku:)

Gość smutno miii21
Na pryztulanki zawsze ma humor i chęc ale na spacer to go nogi bolą :(( Jak ajestem głupia aż sie wglowie nie miesci ze wszystko teraz iwidzę dopiero, ale te jego slodkie słówka, i codzinnie sie spoznia :(

Masz rację harleqin, Gwiazdor górą! Nigdy nie mogłam zrozumieć, dlaczego w całej Polsce 2 x dostaje się prezenty \"od Mikołaja\" - 6 i 24 grudnia...

Gość smutno miii21
Tylko ze ja mu zawsze cos dam czy kubek zy bokserki czy jakies czekoladki a on nic tak z siebie nigdy :( na poczatku znajomosci róże mi dawała teraz tylko przkychodzi i mi słodzi ale zeby cos robil zgodne z tym gadaniem to nic :( chba sie pociacham zaraz

Gość smutno miii21
😭

heh, slyszalam o tym Gwiazdorze, ale tak naprawdeMikolaj swieto swoje ma 6 grudnia i z tego wynika ze24.12 nie powinno sie dostawac prezentow tylko 6.12

Gość smutno miii21
i ciagle każe mi nogi w litere v rozkladac a gdy go pytam po co/ to mowi ze dlatego by we mnie piekno bylo.

a weź Ty przestań, natychmiast! :o jakie \"pociacham\"??? zejdź na ziemię i nie dramatyzuj, jesli tak bardzo Ci to przeszkadza, jesli zauwazasz u niego coraz więcej niepokojących rzeczy, wad, może warto zastanowić się nad tym związkiem? ale najpier pogadajcie na spokojnie

Gość smutno miii21
I znowu się podszywają, żeby tego podszywacza spotkała to co ja czułam z całego serca życzę.

Gość Man of Honor
Mikołaj i Gwiazdor to dwie zupełnie inne osoby w Wielkopolsce nieznają Mikołaja...

Gość smutno miii21
ja juz mialam Mikolaja i zlapalem go za... reke.

Gość smutno miii21
Bo po prostu widzę ostatnio coś złego, zrezta wkoło mi też gadaja bliscy i to mnie bardziej dobija ,dowiedziała sie opinni dwoch osob ze soba ni zwiazanych co otym calym zwiazku mysla i tak samo powiedzieli, a jaki mi wstyd byl jak mnie kolega w pelnym pociagu spytal co dosalam od chlopaka na mikolajki, a ze dupa jestem i nie umiem zmyslac powiedzialam ze nic :/ Dobra nie dramatyzuje, ale mam dosc tego wszyskiego juz, myslalam ze znajde chlopaka bede szczesliwa, jest gorzej niż przed, mam dosć. Takie szczegoly takie male sprawy coraz wiecej ich, i tak pozostaja mi w pamieci ze coraz bardziej smutna chodze i tyle, sorki ze tak tuaj wypisuje sie żalę ale potrzebowałam sie wygadac anie ma do kogo :-( przegrane życie bez przyjaciół z setka znajomych 😭

Gość na całym swiecie jest
Święty Mikołaj, ale w Poznaniu Gwiazdor. Skąd się to wzięło w ogóle? Sorry - w Rosji jest dziadek mróz :-)

Gość smutno miii21
❤️ 😍 dla wszytkich których nie znam, tylko oni nie skrzywdzili jeszcze mnie :( ide spać bezsensu wszystko głupie mikołajki

Gość Heniek wywalil jajki na pienie

Gość fiolek225
zmien chlopa ja kiedys tez tak mialam chodzilam do liceum i juz troche wczesniej odkladalam kase zeby mu cos kupic(nawet jakis kosmetyksobie odmowilam)a ta poczwara nic nie kupowala bo nie ma kasy...ale co jakby mu zalezalo to by co s odlozyl....i tak stracilam 4 lata...ty nie trac czasu i go zruc!!!!!w pieruny