Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi13

mam 13 lat

Polecane posty

Gość mała mi13

i we wtorek pierwszy raz ide do ginekologa. może mi ktoś opisać jak wygląda pierwsze badanie. proszę o pomoc

Gość lenka469
niema się czego bać.

Gość Lalitta**
lepiej znajdz sobie faceta 27-letniego

Po 1. co DZIECKO robi o tej porze w sieci? po 2. co DZIECKO robi na forum dla dorosłych?

Gość Lalitta**
bo my nie jestesmy dzieci!! a duze pannice

Gość mała mi13
ja prosiłam o konkretną odpowiedz a nie o prawienie jakichś morałów nigdzie nie jest tu napisane ze to forum dla dorosłych a po drugie kto ma mi odpowiedzieć jak nie dorosli. To tyle na wstępie jesli ktos ma konkretne odpowiedzi to piszcie jeżeli nie to spadać na bambus

Gość mała mi13
że nie ma sie czego bać to ja wiem ale jak to wygląda

Gdzie jest napisane? \"Kafeteria - forum dyskusjne KOBIET\". Ty nie nalezysz jeszcze do kobiet tylko do dziewczynek. Kobieta sie stajesz z chwila osiagniecia dojrzalosci.

Gość mala83.
rozbierasz sie i siadasz na fotel. ale teraz idz juz spac bo dorosli plotkuja a na bambus sama sobie skacz bo jeszcze mloda jestes a nas juz krzyze lupia:)

Gość Gdzie jest prawdziwa Lalitta**
jak wyglada??a to zalezy czy jestes dziewica czy nie. bo jak nie to bada lekarz cie lekarzna specjalnym fotelu.nogi rozwarte na maksa:) a on bada cie palcami tz.wklada ci je do pochwy i takie tam.a jak jestes dziewica to badanie jest przez odbyt

Gość Gdzie jest prawdziwa Lalitta**
czesc Lalittaa**

Gość mała mi13
dojrzałości ale jakie to że nie mam 18 lat nie znaczy że nie potrzebuję pomocy.

Gość mala83.
chyba chodizlo o plciowa bardziej:/

Gość jakbys miala
troche oleju w glowie pyskata 13- latko wiedzialabys co to jest wyszukiwarka. Takich tematow bylo juz sporo. Przyznaj sie ze zamierzasz dawac dupy swojemu duuuzo starszemu chlopakowi i idziesz po tabletki. A czy ty juz masz okres? Bo wiesz... tabletki to tylko po jakims czasie od pierwszej miesiaczki.

Gość gfrrgfdhg
nie wiem czemu na nia tak naskakujecie, generalnie po pierwszej miesiaczce powinno sie isc do gnekologa, wiec pomysl jak nabardziej dobry, a to, ze sie boi i denerwuje i chce wiedziec jak to wyglada to chyba normalne! niby takie dorosle, a zachowujecie sie gorzej niz 10-latki..

Gość mała mi13
mam i nie ide do lekarza po tabletki tylko po to żeby sprawdzić czy wszystko wporządku. A pozatym nie mam faceta ani dużo młodszego, ani dużo starszego ani w swoim wieku nie zamierzam też dawać dupy bo uważam że jeszcze na to zawcześnie i jak przyjdzie odpowiedni czas to, to zrobie ale napewno nie wcześniej niż przed16 Założyłam ten topik żeby się czegoś dowiedzieć a jak sie nie podoba to nie musicie odpisywać.

Gość mała mi13
gfrrgfdhg - dzięki że chociaż ty mnie rozumiesz. Może one w wieku 13 lat dawały dupy i sądzą że karzdy musi.

Gość lakierklakier
hej.. nie denerwuj sie tak! idziesz, siadasz na fotel (nie jest to mega mile.... nawet wogole nie jest to mile) lekar zagloda sprawdza czy wszystko ok. i tyle. nie ma sie czego bac. trwa to 10 min. rozwazna jestes. ja pierwszy raz poszlam jak mialam 23 lata:/

Gość lenka469
ja swojej pierwszej wizyty nie wspominam najlepiej.lekarz obszedł sie ze mną jakbym była conajmniej na 10 wizycie.mało mówił,trzeba było o wszystko sie wypytywać,a wiadomo że przy 1 wizycie jest to krępujące.najlepiej popytaj koleżanek kogo polecają.dla lekarza jest to rutyna a przy 1 wizycie chcemy czuć sie dobrze.Ja byłam w przychodni rejonowej i jak weszłam to sie załamałam.Totalna komuna.smród.Niemiła pielęgniarka.popytaj i idz najlepiej do kobiety,albo najlepiek idz prywatnie.tam sie lepiej traktuje pacjętki

Gość masakraaaaaaa
jak mozecie jej bronic? o tej porze normalne 13 latki grzecznie spia. a o przebieg badania pyta sie mame, starsza siostre lub lekarza a nie ludzi z forum! kompletnie wam na mozgi padlo? ?? pociesze cie - bedzie ci lekarz grzebal w odbycie. Juz temat wyczerpany? To zmiataj spac!

Gość mała mi13
ja prowadze inny tryb życia w dzień śpię a w nocy robie wszystko inne bo tak mi wygodniej. z siostrą nie pogadam bo jedynaczką jestem. A to jest mój topik i jak komuś temat się nie podoba to niech nie odpisuje. A inaczej sprawa by wyglądała jakbym napisała że mam 20 lat wtedy nikomu by nie przeszkadał temat i wszystko byłoby ok.

Gość pszczolka z listopada
mowisz lekarzowi ze to 1 wizyta a on juz cie poinstułuje co masz robic

Gość ewelima
Nie pzrejmuj sie ,szcz4rze nie jest to przyjemne ale wszystko jest dla ludzi i da sie przerzyć . ja tez poszłąm do giekologa jak miałm tyle co ty lat.tez byłam zdenerwowana ale to przeciez normalene.ja ci powiem jak to wyglada siadasz na fotel rozbierasz sie do naga,rozkładasz nogi na takie zawiasty,a on ci wkłada 2 palce do pochwy zeby sprawdzic szerokosc pochwy ale nie bedzie to bolało a ile sie rozluznisz,potem wkłada taka rurke,bada ci piersi,

Gość cfsdgfdg
najlepiejzeby cie nie bolało to do uwiedz