Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ms.madzia

pomocy!

Polecane posty

Gość ms.madzia

Hej mam takie pytanie dotyczące bardzo głupiej i kłopotliwej dla mnie sprawy.. :( Otuż od pewnego dnia kiedy siedzialam sobie na zimnym murku (jak to miałam w zwyczaju) wystąpiły u mnie pewne dolegliwości i nie wiem co może się dziać. Na początku kiedy oddawałam mocz czułam jakbym nie mogła do końca, a potem odrazu czułam parcie na mocz. Tzw. chciało mi się siku. Teraz to minęło ale czuje tylko swędzenie w pochwie.. Czy wie ktoś co to może być? Współżyje od roku, z jednym partnerem także to napewno nie żadna choroba weneryczna, tego jestem pewna. Jeśli moge prosić to prosze odpowiadajcie jesli wiecie co to...

zlapalas wilka i porpstu jeszcze cie nie opuscilo :)) musisz isc do apteki i powiedziec o swoim problemie, babki dadza Ci, znaczycsie sprzedadza jakies tabsy na ten swiad.

Gość siadaj dalej na murku

Gość no nie wiem czy sama
wizyta w aptece pomoze. Miałam podobny problem ... zaczeło sie od problemów z oddawaniem moczu ... pomyslałam samo przyszło samo przejdzie i ... pomysliłam sie. Po dosc krotkim czasie pojawiły sie nie tylko problemy z oddawanem moczu, ciagłe bieganie do łazienki ale tez silne bóle ... zrobiłam badania moczu. Miałam tak okropne wyniki,ze lekarz z niedowierzaniem patrzac na nie kazał mi je powtórzyc i w sumie robiłam je 3 razy. Okazała sie ze mam infekcej drog moczowych i niezbedny był antybiotyk. Tak wiec na twoim miejscu - chocby na wszelki wypadek poszłabym do lekarza Ale to tylko moje zdanie ...