Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Obgryzający paznokcie wpisujcie się!

Polecane posty

ja nie obgryzam od 3 tygodni. ale generalnie mam ten pieprzony nałóg odkąd wyrosły mi pierwsze zęby :O

Gość SHDKHSD
JA CAŁE ZYCIE OBGRYZAŁAM POTEM JUZ PRZESTAŁAM TERAZ MAM PIPSY ALE POTRAFIE NIE OGRYZAC

Gość fuuuuuuuuuuuuuj

Jak byłam mała to tez obgryzałam paznokcie. Teraz przerzuciłam się na... skórki! :classic_cool:

Gość stała klientka
Teraz mam tipsy,niezbyt długie:),wiecznie je ,łamię,nie jestem przyzwyczajona do troche dłuższych paznokci;).Co kilka dni siedze na doklejaniach:(

Gość stała klientka
do poprzedniczki załóż tipsy-koniecznie.Ja uważam,ze to najlepsze wyjscie,chyba,ze nie pokazujesz publicznie paznokci;).U mnie od razu wszyscy zauwazyli,że nie obgryzam.To najlepsza moja inwestycja w ostatnim czasie;)

Ja miałam tipsy przez ostatni tydzień dzisiaj jestem smutna zła i wogóle mam podły humor więc co siadłam i je obgryzłam. A jak juz je obgryzłam to zabrałam sie z a swoje troche podrośnięte paznokcie. :(:( I teraz nie mam ani paznokci ani tipsów!! Zawsze si ę to tak kończy jak ja sobie pare razy robiłam Akryle i żele i je też poobgryzałam!!! to jest nałóg tak jak palenie papierosów czy picie wódki!! Niestety!! Ma ktos dobry pomysł jak przestac obgryzać paznokcie jak coś to piszcie:(:(

Gość mniam mniam mniam

Gość aj lowju leonora
❤️

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość i need you leonora
❤️

trzeba miec poprostu silna wole. ja juz miesiac nie obgryzam i mam takie dlugie ze az mi troche niewygodnie haha :P

Leonora :O to nie higieniczne obgryzać paznokcie :P A temat zalatuje mi np: Kto zdrapuje pryszcze niech się wpisze :O Fatalne ludzkie przyzwyczjenia zblizające nas do świata zwierząt :P

Gość i want you leonora
skrobne do Ciebie na gg,ok ? :D

myslalam nad tipsami,tylko wlasnie po to,zeby nie ogryzac:O,ale cholera jasna nie podoba mi sie to wcale:O...znaczy sie nie mam nic do osob ,ktore nosza tipsy to ich sprawa,mnie sie osobiscie to nie podoba i kompletnie nie pasuje do mnie,ale juz tak zaczynam myslec,czy to faktycznie nie pomoze mi w zerwaniu z nalogiem,jakbym sobie zrobila takie krotkie, naturalne...przeciez nie musza miec od razu 5 m dlugosci i wiecej swiecidelek niz na choince...hmmm ;>

Gość Śmiertelnie chora z miłości
obgryzałam kiedyś.Teraz mam długie,ładne ,zadbane ,zawsze pomalowane. CZyli można............

Pazurki obgryzałam jak byłam mała, teraz mam brzydkie, takie szerokie, okropne. Ale już nie obgryzam. Niestety, przerzuciłam się na skórki. Pomóżcie mi, co zrobić, bo za 12 dni biore ślub a ręce mam okropne. Jak przestać obgryzać skórki? Dodam, że silnej woli, to u mnie brakuje :(

Gość hihoho
śmieszny temat

Gość czemu smieszny