Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa346

przeprowadzam mala sonde i zapraszam wszystkie kobiety w ciazy!

Polecane posty

Gość nowa346

Co chcecie zeby wam sie urodzilo chlopczyk ,dziewczynka ,blizniaki?:) wpisywać!!mamuski do dziela!

Nie wazne kto sie urodzi - najwazniejszy by bylo cale i zdrowe !!!! A tak na marginesie to jednego chlopca juz mam, wiec teraz moglaby byc dziewuszka 🌻

To moje pierwsze dziecko wiec plec nie ma znaczenia:-) wiem ze to bedzie sym ale nastepnym razem chcialabym coreczke:-)

W moim przypadku to również pierwsza ciąża, nie jest dla nas ważne, kto się urodzi, ważne, by dziecko było zdrowe !!! i bym ja po porodzie szybko wróciła do formy! Ale myslę,że w głębi duszy oboje chcielibysmy pierwsze dziecko mieć swojej płci, tak mimimalnie bardziej ja córkę, ojciec syna.tymczasem ja \"czuję\" synka, a mój mężczyzna \"czuje\" córeczkę. pozdrawiamy!

Gość _LAWA_
Zdrowy chlopczyk :-). Zawsze chcialam pierwszego chlopczyka, i udalo sie. Juz niedlugo go przytule :-). Ale dziewczyny maja racje - zdrowie najwazniejsze!!!

Płeć w tym wszystkim wydaje się najmniej istotna. Kobiety zazwyczaj przed ciążą mówią o swoich preferencjach odnośnie płci, a potem w ciąży takie sprawy zazwyczaj schodzą na drugi plan. Przed ciążą twierdziłam, że fajnie byłoby mieć córeczkę. Od początku ciąży miałam przeczucie, że to chłopiec, pani ginekolog twierdzi, że istnieje duże prawdopodobieństwo, wręcz pewność, że to naprawdę synek i przyznam szczerze, że bardzo mnie to cieszy.

Ja zawsze marzyłam o synu, a później córce. Zaszłam w ciążę, dowiedziałam się, że mam bliźnięta... i nie odpuszczała myśl, że może być parka... i mam :D synka i córeczkę pod sercem :)