Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolajek....

co na swieta dla 12 letniej dziewczynki

Polecane posty

Gość mikolajek....

Bardzo niepedagogiczne ale ja bym kupila bravo girl lub jakas inna gazete dla nastolatek i zobaczyla co jest teraz na topie..;-)

lalke dla 12-latki???wysmiałaby Cię.Mam corke w tym wieku i najbardziej cieszy sie jak dostaje ksiazki o pierwszych milostkach,pelno ich w ksiegarniach i calkiem fajne oraz kosmetyczne gadzety,typu błyszczyk w breloczku czy inne takie z Sephory z takiej nastlatkowej kolekcji:)

Gość INESKA PINESZKA
mysle ze wibrator analny bedzie w sam raz nie za wczesnie nie za późno , ta dzsiejsza młodziez ech moznaby wiele mowic na ten temat ks, o antykoncepcji.etc

Gość pascudną lalkę my scene
pewna jedenastolatka bardzo ucieszyła się z takiej lali, którą kilka dni temu dostała od Św. Mikołaja. ale może i racja, że dwunastolatka mogłaby się oburzyć. pewnie wszystko zalezy od środowiska oraz indywidualnego tempa rozwoju. jeli nie lalkę, to może ładny zegarek, kolczyki, grę komputerową lub planszową (np. twister albo scrabble), piłkę, torebkę, płytę, książkę, perfumy, są serie fikuśnie opakowanych kosmetyków dla takich młodych dam... zawsze możesz po prostu dać pieniądze.

rok temu 12 latce kupilismy zestaw kosmetykow. toniki itp, szminke nawilzajaca, cien na powieki- jasny. wybieralam kosmetyki dla nastolatki. dodatek- kosmetyczka. Dziewczyna byla wniebowzieta:D

A ja proponuję kalendarz nastolatki - jest kolorowy, ma mnóstwo porad kosmetycznych, miłosnych bądź dowcipów. Tego typu kalendarze są w każdej księgarni, sama ostatnio taki oglądałam bo chętnie bym sobie kupiła :-) Myślę, że pomysł fajny... Cena ok. 13-15 zł. Do tego może być np. pomadka ochronna do ust typu NIVEA różana, bo ma ładny kolor :-) To wszystko zależy od charakterku dziewczynki...

Gość oooo to jest ok1

Gość nie masz nic do powiedzenia to
milcz!!!!!!!!!!!

Może ozdoby do włosów i kolczyki? moja córa z tego się bardzo ucieszyła.

moim zdaniem kosmetyki, czy ozdoby do wlosow sa naprawde swietne... dziewczynka poczuje sie jak prawdziwa nastolatka:)

A może wypasione słuchawki? Dzieciaki słuchają non stop muzyki. Myślę, że to super pomysł. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.